La Nit

Des de l’Associació i amb l’ànim de contribuir a la professionalització i el prestigi dels professionals de l’organització d’actes, protocol, cerimonial i relacions institucionals, vam crear els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals l’any 2009. El lliurament d’aquests Premis es du a terme en la Nit de l’ACPRI, dia que ens trobem tots els companys i companyes de professió per gaudir plegats d’una de les celebracions més importants de l’ACPRI.

L’ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2022, en les seves modalitats:

· Premi a la Persona Física
· Premi a l’Entitat Pública i/o Privada
· Premi a l’Acció Internacional

Segur que recordem activitats que s’han portat a terme i que ens han cridat l’atenció per la seva originalitat, practicitat i innovació. I d’alguna persona que hagi destacat per la seva capacitat d’adaptació, de treball i de lideratge, que la faci mereixedora d’aquest guardó.

Els Premis ACPRI es poden concedir gràcies a les propostes que nosaltres fem arribar al Jurat. Aquest any us anunciem que els Premis ACPRI 2022 tindran una metodologia diferent a l’hora de l’elecció dels guanyadors. Aquesta tindrà tres fases:

1.- En la primera fase s’han de proposar la/es candidatures del Premi ACPRI 2022 en qualsevol de les seves categories. Existeix la possibilitat de participació de totes aquelles persones que tinguin vinculació amb el protocol i les relacions institucionals, sense la necessitat  de formar part de l’ACPRI.

2.- Un cop recollides les propostes, es procedirà a la votació on només participaràn els socis de l’ACPRI.

3.- La votació final. Només participaran el socis de l’ACPRI i guanyarà la candidatura més votada.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat:

PREMI ACPRI A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
Sr. JAVIER CARNICER
Per la seva forma de treballar, i encarar la professió dintre del sector. Creant una marca personal amb el seu bon tarannà. Creador d’eines digitals molt originals per l’organització d’actes. Coneixement absolut del sector, tant de les eines necessàries com dels perfils per a assolir els objectius de la institució per la qual treballa.

PREMI ACPRI A LA INSTITUCIÓ PÚBLICA / PRIVADA
AJUNTAMENT DE TORTOSA – Festa del Renaixement
Festa que se celebra a Tortosa la tercera setmana de juliol amb el subtítol de: “L’esplendor d’una ciutat del segle XVI”. La festa rememora, a partir d’una sèrie d’activitats de caràcter lúdic i cultural, el període històric del segle XVI. És considerat un dels millors festivals de recreació històrica del sud d’Europa.

PREMI ACPRI A LA PROJECCIÓ INTERNACIONAL
FESTIVAL CRUÏLLA
Festival català de música i humor tant nacional com internacional. Cada any el Festival Cruïlla posa a Barcelona al centre del panorama musical internacional acollint desenes d’artistes de categoria. També ofereix xous humorístics per fer el festival més amè.

Més informació aquí!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Darreres edicions

Posem a la vostra disposició les actes de totes les edicions dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.