La Nit

Des de l’Associació i amb l’ànim de contribuir a la professionalització i el prestigi dels professionals de l’organització d’actes, protocol, cerimonial i relacions institucionals, vam crear els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals l’any 2009. El lliurament d’aquests Premis es du a terme en la Nit de l’ACPRI, dia que ens trobem tots els companys i companyes de professió per gaudir plegats d’una de les celebracions més importants de l’ACPRI.

L’ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2021, en les seves modalitats:

· Premi a la Persona Física
· Premi a l’Entitat Pública i/o Privada
· Premi a l’Acció Internacional
· Distinció a la Innovació

L’any 2020 ha estat un any atípic que ha provocat canvis substancials en la manera de treballar i de poder mantenir la nostra activitat. Gràcies a les noves tecnologies, hem conegut com els i les professionals del Protocol i les Relacions Institucionals han sabut adaptar-se a les circumstàncies i han aconseguit mantenir les seves institucions al costat de la ciutadania, organitzant el màxim nombre d’actes i esdeveniments que era possible per contribuir mantenir una certa normalitat .

Segur que recordem activitats que s’han portat a terme i que ens han cridat l’atenció per la seva originalitat, practicitat i innovació. I d’alguna persona que hagi destacat per la seva capacitat d’adaptació, de treball i de lideratge, que la faci mereixedora d’aquest guardó.

Els Premis ACPRI es poden concedir gràcies a les propostes que nosaltres fem arribar al Jurat. Per aquest motiu, us encoratgem a presentar les vostres propostes al Jurat ACPRI perquè les pugui valorar i concedir un any més aquests guardons, que ja arribaran a la seva tretzena edició.

Des de l’enllaç del Formulari podreu accedir a la sol·licitud de presentació de candidatures. Es poden presentar tantes candidatures com es vulgui a les diferents modalitats. El termini de presentació finalitza el dia 30 de juny de 2021. Si, a més, voleu enviar documentació complementària, podeu fer-la arribar a l’adreça electrònica premis.acpri@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Darreres edicions

Posem a la vostra disposició les actes de totes les edicions dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.