La Nit

Des de l’Associació i amb l’ànim de contribuir a la professionalització i el prestigi dels professionals de l’organització d’actes, protocol, cerimonial i relacions institucionals, vam crear els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals l’any 2009. El lliurament d’aquests Premis es du a terme en la Nit de l’ACPRI, dia que ens trobem tots els companys i companyes de professió per gaudir plegats d’una de les celebracions més importants de l’ACPRI.

L’ACPRI convoca els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2022, en les seves modalitats:

· Premi a la Persona Física
· Premi a l’Entitat Pública i/o Privada
· Premi a l’Acció Internacional

Segur que recordem activitats que s’han portat a terme i que ens han cridat l’atenció per la seva originalitat, practicitat i innovació. I d’alguna persona que hagi destacat per la seva capacitat d’adaptació, de treball i de lideratge, que la faci mereixedora d’aquest guardó.

Els Premis ACPRI es poden concedir gràcies a les propostes que nosaltres fem arribar al Jurat. Aquest any us anunciem que els Premis ACPRI 2022 tindran una metodologia diferent a l’hora de l’elecció dels guanyadors. Aquesta tindrà tres fases:

1.- En la primera fase s’han de proposar la/es candidatures del Premi ACPRI 2022 en qualsevol de les seves categories. Existeix la possibilitat de participació de totes aquelles persones que tinguin vinculació amb el protocol i les relacions institucionals, sense la necessitat  de formar part de l’ACPRI.

2.- Un cop recollides les propostes, es procedirà a la votació on només participaràn els socis de l’ACPRI.

3.- La votació final. Només participaran el socis de l’ACPRI i guanyarà la candidatura més votada.

Més informació aquí!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Darreres edicions

Posem a la vostra disposició les actes de totes les edicions dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.