Premis ACPRI 2010

Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2010 es van lliurar el passat dia 5 de novembre, al transcurs de la celebració de la 3a. NIT de l’ACPRI, a Barcelona.

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI), amb l’ànim de contribuir a la professionalització i al prestigi de quants, des de diferents àmbits de la societat, treballen en l’organització d’actes, contribueixen amb els seus estudis i amb el seu exercici de la professió a prestigiar al més alt nivell la ciència del protocol i les relacions institucionals, convoca la segona edició dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.


Premiats


  • Fútbol Club Barcelona.
A 34523

A la categoria d’institucions públiques i privades, s’acorda concedir el Premi ACPRI al Fútbol Club Barcelona, per ser “més que un club”; per ser la institució esportiva més representativa del país, i un dels millors ambaixadors que ajuden a la promoció i defensa del protocol i de les relacions institucionals. Per haver aconseguit l’èxit en l’organització d’actes i pel manteniment de les bones relacions, en els actes esportius, amb les principals institucions públiques i privades nacionals com internacionals.  Per aquesta distinció i en el decurs de la 3a. Nit de l’ACPRI, li serà lliurat un trofeu commemoratiu i el diploma acreditatiu.


  • Sr. Carles Fabró.
    Premi a la persona física per la seva trajectòria professional en el transcurs la seva vida laboral.
Carles Fabró

En la categoria professional ha estat escollit Carles Fabró, per la seva llarga trajectòria professional, que en l’exercici de les seves funcions,  i per la important tasca de protocol i de relacions institucionals, portada a terme en col·laboració amb tot tipus d’institucions, públiques i privades, tant d’àmbit nacional com internacional. Fabró ha destacat per la promoció de Catalunya arreu del món. Per aquesta distinció i en el decurs de la 3a. Nit de l’ACPRI, se li atorga la insígnia d’or de l’ACPRI i el diploma acreditatiu.

Bases Premis ACPRI 2010 Formulari Premis ACPRI 2010 Composició del Jurat Galeria fotogràfica