Premis ACPRI 2021

Mesa De Trabajo 17 100

Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2021 es van lliurar al transcurs de la NIT de l’ACPRI

El Palau Requesens de Barcelona va allotjar la NIT de l’ACPRI després de tota la incertesa causada arran de la pandèmia de la Covid19. A la tan esperada cita, que va reunir a un conjunt de professionals del sector, va transcórrer la tradicional entrega dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals que, en aquesta ocasió, van ser atorgats al Dr. Julio M. Panizo i a la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls.

Aquest esperat retrobament va reunir prop de 80 persones ansioses per gaudir del tan esperat retrobament entre amics i companys de feina.

A l’acte, que va estar conduït pel prestigiós periodista Xavier Coral, es va fer entrega de dos guardons: el Premi a la Persona Física per la seva Trajectòria Professional, entregat al Dr. Julio Panizo; i el Premi a l’Entitat Pública i/o Privada, la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls.

El Dr. Julio M. Panizo va ser guardonat amb aquest premi a causa dels seus mèrits i rellevància que el Dr. Panizo ha tingut al llarg de la seva vida professional. Un dels seus últims hits ha estat obtenir el títol de Doctor en Dret i Ciències Socials per la UNED, amb la màxima qualificació, aconseguint així el Premi Extraordinari de Doctorat amb la seva tesi “Estudio comparado de la normativa de Protocolo oficial de los países del G20”, essent el primer professional del protocol en obtenir aquesta titulació amb una tesi específica en temes de protocol. Aquest professor i conferenciant, ha demostrat els seus coneixements i la seva humilitat durant el discurs, afirmant que rebre aquest guardó l’ha omplert d’alegria donades totes les dificultats amb les quals s’ha trobat al llarg de la seva vida.

Per altra banda, la Fundació de les Festes Decennals són unes festivitats de caràcter extraordinari que aglutinen l’esperit religiós amb l’esperit social, cultural i festiu, de tal manera que es diu que a Valls el cicle vital d’una persona es compta per decennis. Per a recollir aquest guardó, va venir la Sra. Dolors Farré, Alcaldesa de Valls.

En pujar a recollir el premi va dur a terme un discurs molt sentit en el que deia que “les Festes Decennals no s’expliquen perquè s’han de viure”. Deixant clar el sentit emotiu que té aquesta festivitat. 


Premiats


  • Dr. Julio M. Panizo
    Premi a la trajectòria, persona física
 
  • Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de Valls
    Premi a l’Entitat Pública / Privad