Premis ACPRI 2018

Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018 es van lliurar al transcurs de la NIT de l’ACPRI

L’Antiga Fàbrica Cerveses Damm a Barcelona va ser la seu escollida per al lliurament dels guardons de la desena edició dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018 que es van lliurar a Mobile World Capital, a Josep Canadell i Armengol i al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

En un nou format impulsat per la Junta de Govern de l’ACPRI coincidint amb el lliurament dels desens Premis ACPRI així com a colofó dels actes del desè aniversari de l?Associació, prop de 150 persones es van donar cita a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per poder assistir a aquesta gala que anualment s’organitza coincidint amb l’aniversari de la fundació de l’Associació.

L’acte, conduït per l’actor Màrius Hernàndez, va comptar amb la benvinguda als nous associats des de la darrera NIT a qui se’ls lliurà el Diploma de pertinença a l’Associació així com al carnet de l’ACPRI.
Tot seguit la qui fou primera secretària dels Premis ACPRI, Susana Cucurella, va llegir l’ACTA en substitució del secretari de la present edició, Josep Pujol, en trobar-se de baixa per malaltia. Els Premis d’aquesta edició han recaigut:- Mobile World Capital, premi a empresa/institució- Josep Canadell i Armengol, premi a la trajectòria, persona física- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, premi a l’Acció Internacional
Aquest darrer guardó ha estat el primer que es lliura en els Premis ja que s’ha instaurat precisament per la celebració del desè aniversari. En aquesta edició també s’havia instaurat la Menció a la Innovació, la qual va quedar deserta.

En aquesta edició vam comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, qui va voler retre un homenatge particular al seu Cap de Protocol, guardonat, Josep Canadell.

En acabar els lliuraments es va procedir als sortejos de diferents entrades a espectacles gràcies als socis corporatius Abertis i Estrella Damm.

La vetllada va finalitzar amb un sopar relacional servit a la terrassa de l’Antiga Fàbrica.


Premiats


  • Mobile World Capital
    Premi a empresa / institució
  • Josep Canadell i Armengol
    Premi a la trajectòria, persona física
  • Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges
    Premi a l’Acció Internacional
Galeria fotogràfica Acta del Jurat