Trobada dels companys de l’ACPRI de la demarcació de Tarragona-Terres de l’Ebre


strong>La Trobada es va celebrar al Gran Palas Hotel de La Pineda

El passat divendres dia 21 de febrer va tenir lloc la trobada dels companys de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) a Tarragona.

Un total de 33 professionals de l’àmbit del protocol i les relacions institucionals de diferents organismes i entitats, tant públiques com privades, van participar en aquesta trobada informal que també va comptar amb la presència de Josep Solà, el president de l’ACPRI.

Tot i que l’ambient va ser molt distès, es va aprofitar l’ocasió per posar de relleu algunes de les principals preocupacions del sector i en Josep Solà va presentar-nos els objectius de l’associació per aquesta any 2014. Ha quedat clar que cal seguir treballant per una professionalització del  tècnic de protocol i relacions institucionals i en el reconeixement davant l’administració pública, especialment a l’hora d’accedir als llocs de treball d’aquest sector.  També se’ns va informar de la reunió realitzada a Madrid amb altres associacions de l’estat espanyol, com són la de Galícia, la de les Balears i la de Madrid, amb les quals es treballarà conjuntament per assolir aquests objectius i d’altres tan importants per al sector, com és obtenir una titulació universitària de Grau de Protocol i Relacions Institucionals a Catalunya així com crear el Carnet del Professional de Protocol, entre altres coses. Per acabar la seva intervenció, en Josep Solà va animar-nos a promoure més activitats a nivell territorial per contribuir a fer més visible la nostra associació.

En aquest reunió també es va aprofitar per signar un conveni de col·laboració amb Repsol, que ha passat a ser soci corporatiu de l’ACPRI. La signatura la van materialitzar el director de Comunicació i Relacions Externes de REPSOL, Josep Bertran i el president de l’ACPRI, Josep Solà.

Finalment, es va acordar que la propera trobada de companys de l’ACPRI a Tarragona es farà a les Terres de l’Ebre.