Pere Capella i La Marató de TV3, PREMIS ACPRI 2012


strong>LA FUNDACIÓ LA MARATÓ DE TV3 I EN PERE CAPELLA i ALSINA REBEN EL RECONEIXEMENT D’ACPRI.
Els premis es lliuraran en el decurs de la celebració de la V Nit de l’ACPRI, a Vila-seca, el proper 19 d’octubre.

Els quarts Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals han distingit Pere Capella i Alsina, director de l’Àrea de Relacions Institucionals de CaixaBank, en la categoria de trajectòria professional pel seu dilatat i fructífer treball en aquest àmbit i que, des de l’any 1977, l’ha portat a formar part en les Àrees de Comunicació, Comunicació Externa, Relacions Externes, Relacions Institucionals i Protocol de “la Caixa”.

El Premi a la categoria d’institució Pública i/o Privada s’ha concedit a La Fundació La Marató de TV3 per l’organització dels actes que, cada any, mobilitzen milers de ciutadans amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties sense curació coneguda i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies.

Els premis es lliuraran el divendres 19 d’octubre a Vila-seca, en el marc del sopar de la V Nit de l’ACPRI. La celebració de la vetllada d’enguany està organitzada per la delegació d’ACPRI de la demarcació de Tarragona, amb la col·laboració de les empreses: Dow Chemical, Repsol, Basf, Port Aventura, Gran Palace Hotel de la Pineda i el Port de Tarragona, juntament amb el suport institucional de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Vila-seca i la Universitat Rovira i Virgili.

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals convoca anualment els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, amb l’ànim de contribuir a la professionalització i al prestigi dels professionals que treballen en l’organització d’actes,  que contribueixen amb els seus estudis i amb el seu exercici de la professió a prestigiar al més alt nivell la ciència del protocol i les relacions institucionals.

L´ACPRI, creada l´any 2007 i amb uns 200 socis, té com a principal repte treballar per consolidar la figura professional del tècnic de Protocol, Cerimonial, Relacions Públiques i Relacions Institucionals i vetllar perquè l’activitat professional s’adeqüi als interessos del conjunt de la societat.

V NIT ACPRI – 19 d’octubre de 2012