Lliurats els PREMIS ACPRI 2011 a la 4a. NIT de l’Associació


strong>Més d’un centenar de professionals del Protocol i les Relacions Institucionals de Catalunya varen aplegar-se el proppassat divendres 4 de novembre en un acte per celebrar el seu aniversari i lliurant els Premis ACPRI 2011 a l’Arquebisbat de Barcelona i a la Teresa Vila, cap de Protocol de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Un any més els professionals del Protocol i les Relacions Institucionals de Catalunya es varen trobar per celebrar el seu aniversari i en aquesta ocasió aprofitar per lliurar els Premis ACPRI 2011, en un acte presentat pel presentador del programa “Divendres” de TV3, Xavier Coral.
 
L’Arquebisbe de Barcelona, Lluis Maria Sistach, va recollir el Premi ACPRI 2011 en la categoria d’institució pública o privada, per l’organització de l’acte de Consagració de la Sagrada Família de Barcelona el 7 de novembre de 2011, que fou presidit pel Sant Pare Benet XVI, amb l’assistència dels Reis d’Espanya i de les màximes autoritats, i va necessitar comptar amb la coordinació de diferents equips multidisciplinars i que el seu engranatge fos perfecte. A més, es va haver d’establir un programa molt ajustat al temps i que no deixés marge d’errada.El resultat fou espectacular: totes les persones van treballar conjuntament, cadascú en el seu paper, executant el programa previst al mil·límetre de manera exemplar i el resultat fou excel·lent.
 
Pel que fa al Premi ACPRI 2011 a la Trajectòria Professional aquest se li va lliurar a la Sra. Maria Teresa Vila i Gracieta, fins al proppassat mes de juliol Cap de Protocol de l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.
Amb més de 20 anys desenvolupant la seva activitat en el món del protocol i les relacions institucionals, sempre s’ha mostrat com una professional rigorosa i responsable en el seu treball, bona coordinadora, flexible i dialogant en el tracte, i s’ha guanyat el respecte i l’afecte de la resta de companys.
Pel que fa a les qualitats professionals, Teresa Vila ha fet gala en el seu dia a dia de molt de sentit comú —segons les seves paraules, l’”essència del protocol”—, tolerància, discreció i naturalitat. I tot això acompanyat d’una bona dosi de diplomàcia i psicologia.
Les institucions i les entitats docents amb les quals ha col∙laborat varen confiar en la seva professionalitat i exigència, la qual cosa ha fet que sigui un referent en el món del protocol i les relacions institucionals, on cada vegada més professionals li demanen l’opinió.
 
 
El Jurat d’aquests Premis estava presidit pel director corporatiu de Relacions Institucionals i director de la Fundació Abertis, Sr. Sergi Loughney.
Entre els membres hi havia Francesc Corberó, director de Comunicació Corporativa de Schneider Electric Espanya; Susanna Cucurella, cap de Protocol del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya; Emili Farrerons, director de Relacions Institucionals, Protocol i Gabinet de Presidència de Fira de Barcelona; M. Pilar Guinovart, membre de la junta directiva del Futbol Club Barcelona i responsable de l’Àrea Social; Albert Puig, director de Relacions Institucionals i Comunicació de Caixa Penedès; Josep Pujol, cap de Relacions Públiques i Protocol de Gas Natural; Ramon Pujol, director de Relacions Institucionals i Protocol del Futbol Club Barcelona; i els representants per demarcacions: de Girona, Manel Doñate, cap de Protocol de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona; de Lleida, Mercè López, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i de Tarragona, Josep Maria Picollà, cap de l’oficina de Promoció Econòmica i Relacions Institucionals de l’ajuntament de Vilaseca i com a guardonat en l’edició dels Premis ACPRI 2009, Carles Fabró, cap del Gabinet de Relacions Externes i Protocol de la Generalitat de Catalunya