La Nit de l’ACPRI celebra el seu 10è. aniversari premiant a Carles Cortina i la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell amb el lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017


em>Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2017 arriben així a la seva novena edició.
 
L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) va celebrar el 27 d’octubre la X Nit ACPRI a l’hotel Crowne Plaza Barcelona on fa 10 anys, ja es va celebrar la primera edició.
 
Josep Solà, president de l’ACPRI, va lliurar el novens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, uns guardons que van néixer per fer públic el reconeixement a les persones i a les institucions que treballen en aquest àmbit i que per mèrits propis s’han convertit en un model a seguir.
 
Carles Cortina ha estat guardonat amb el premi a la persona física, per la seva trajectòria professional, pel seu recorregut i aportacions al món del protocol i relacions institucionals al llarg dels anys i a través de diverses entitats i institucions en les quals ha col·laborat durant la seva vida laboral.
 
La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell va ser guardonat, en la categoria d’Entitat Pública o Privada, per la seva organització impecable que ha fet que arribés ja a la seva 50 edició, convertint-se en tot un símbol que marca el tret de sortida de l’estiu a la Costa Brava.
 
En el seu parlament, el president de l’ACPRI va agrair la tasca de les persones que han treballat per fer crèixer l’Associació, en especial qui fou la primera presidenta, la Roser Gatell, i va esmentar una a una totes les persones que han treballat en les diferents Juntes de Govern, així com esment a les persones que han possibilitat que any rera any la NIT DE L’ACPRI sigui el referent de la professió.
 
El president de l’ACPRI també va fer esment també als deu anys del naixement de l’Associació fent èmfasi en que aquesta NIT era l’inici dels actes del desè aniversari que acabaran la NIT de 2018 amb el lliurament dels desens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.
 
Aquest sopar anual, commemoratiu de la constitució i presentació de l’Associació, és una oportunitat per renovar el compromís amb les idees i els objectius dels professionals del Protocol i les Relacions Institucionals. Enguany, ha aplegat a prop d’un centenar d’assistents, amb representació de les diferents demarcacions, on Tarragona assistia amb una nombrosa representació.
 
El sopar va finalitzar amb el lliurament dels diplomes als socis que s’han incorporat a l’Associació des de la darrera Nit de l’ACPRI i que eren presents al sopar.

GALERIA FOTOGRÀFICA NIT I LLIURAMENT PREMIS