Escrit de la presidenta d’ACPRI, Roser Gatell, amb motiu de la seva renúncia al càrrec


strong>

Benvolgudes i benvolguts,
 
Amb aquestes ratlles us faig avinent que he presentat la renúncia com a presidenta de l’ACPRI davant la impossibilitat de poder-hi dedicar tot el temps que aquesta responsabilitat requereix.
 
Aquests cinc anys de treball han estat veritablement apassionants i els he  viscut amb plena intensitat. En aquest moment de tancar aquesta etapa, us vull agrair a tots vosaltres la confiança que m’ heu fet, així com tot el suport que he rebut dels socis i de les sòcies i la col·laboració que m’han expressat les persones amb qui he compartir en les dues juntes en aquests 5 anys, i dels quals he après moltes coses. Crec que tots junts hem format un magnífic equip compromesos amb la nostra feina i amb la professió del protocol. Moltes i moltes gràcies a tothom!
 
M’he sentit, i em sento, una privilegiada pel projecte que hem estat capaços d’impulsar així com pel trajecte que hem recorregut i les pàgines que hem escrit de la petita història de la nostra professió. Ningú no és imprescindible i, en canvi, tots som necessaris; aquest ha estat el meu lema per sumar esforços i assolir tots els objectius que ens vàrem fixar.
 
Ara, d’acord amb els articles 14, 15 i 22 del Estatuts de l’ACPRI, la Junta de Govern ha proposat i nomenat un nou president, en Josep Solà, vicepresident de l’Associació i cap de Protocol de l’Ajuntament de Terrassa, nomenament que haurà de ser ratificat per l’Assemblea de l’any vinent.
 
Estic plenament convençuda que en Josep Solà és la persona idònia per assumir la presidència de l’associació i que farà una aportació inestimable a l’ACPRI i a totes les persones que en formem part. Com totes les organitzacions, l’ACPRI necessita nous i renovats impulsos per anar fent camí i, en consta que el Josep es fa càrrec de la presidència amb la llarga experiència professional que l’avala, amb il·lusió i amb tots la saviesa que ha atresorat en el decurs dels anys.
 
Si hagués d’escollir els conceptes que resumeixen aquests 5 anys, parlaria de l’honradesa, del compromís i de la lleialtat. Us ho puc ben assegurar que aquests han estat el nord de la meva gestió i que he treballat amb tota la meva capacitat i pensant en totes les persones del nostre col.lectiu.
 
Vull agrair, la bona acollida que he trobat en totes les empreses, entitats i associacions, així com la seva confiança i el seu suport. Són records viscuts que no s’obliden mai.
 
Acabo aquesta etapa, amb la satisfacció d’haver participat en el procés de millora de la professió, amb el goig compartit de veure el grau d’acompliment dels objectius que ens havíem marcat, i ,fins i tot, d’altres objectius que no estaven previstos en un primer moment i per als quals hem sabut aprofitar l’oportunitat que se’ns ha presentat.
 
Acabo demanant disculpes si en algun moment no he sabut estar a l’alçada del que us mereixeu o del que esperàveu de mi. Si miro enrere, són tants els moments viscuts i els aprenentatges que m’enduc. El comiat, tot i ser trist, el visc assaborint les nombroses mostres d’amistat i reconeixements que mai no podré agrair prou.
 
Seguiré vinculada a l’ACPRI, en la junta directiva, fins les noves eleccions, tant com després podeu comptar amb mi com sempre.
 
Amics i amigues, ser la primera presidenta de l’ACPRI ha estat un veritable honor!
 
Afectuosament,
 
Roser Gatell