Escrit de benvinguda del nou president d’ACPRI, Josep Solà


Benvolgudes / benvolguts,
 
Amb aquestes ratlles vull encetar la meva presidència per posar-me a la vostra disposició des del primer moment. A la vostra disposició per compartir els reptes, per fer meves les vostres inquietuds i per aspirar plegats al ple reconeixement professional que merita la nostra feina tant a l’àmbit institucional com a l’empresa privada.
 
La Roser Gatell, amb qui vaig participar en la fundació d’ACPRI i m’uneix una gran amistat i uns objectius comuns, m’ha deixat el llistó molt alt, fruit no només del seu tarannà i de la seva vàlua personals sinó de la complicitat de totes les persones que ha tingut en les seves juntes i perquè, a més i fonamentalment, ha comptat amb la vostra confiança.
 
Una de les primeres coses que vull fer com a president és agrair a la Roser Gatell tot el que ha fet per ACPRI en el decurs d’aquests 5 anys de la seva presidència i que les meves paraules serveixin per testimoniar-li el nostre reconeixement i la nostra gratitud. També vull donar-li les gràcies per continuar en la meva Junta i aportar així tota la seva experiència i capacitat de gestió.
 
Avui, ara i per mitjà d’aquest escrit, comparec davant vostre per demanar-vos que també em féu confiança, que participeu engrescadament en aquest projecte anomenat ACPRI, que us impliqueu activament en les activitats de l’associació, que formuleu preguntes, que feu suggeriments i, especialment i expressament, que jo també pugui comptar amb tots vosaltres.
 
Són moments difícils els que en toca de viure però tenim a favor nostre el factor humà… aprofitem-lo! Recordeu, si us plau, que tots som necessaris per aconseguir assolir els nostres propòsits i que tothom, absolutament tothom, ha de poder fer la seva aportació en aquesta nova etapa del nostre projecte que comencem junts i que és continuïtat de l’anterior.
 
Socis i sòcies, amigues i amics, em teniu al vostre servei!
 
Cordialment,

Josep Solà
President