Xerrada sobre la gestió de l’estrès en el sector del Protocol i les Relacions Institucionals


A l’ACPRI treballem per a organitzar activitats dedicades als professionals del sector del Protocol i les Relacions Públiques.

Dimecres 31 de gener, vam poder gaudir de la xerrada de Josep M. Clopés, fundador d’Executive Mediation, qui ens va donar a conèixer les eines necessàries per a fer
front a l’estrès dins de l’àmbit laboral.

Durant la xerrada, comentàvem parlem de molts factors que influeixen en el nivell de l’estrès d’un professional. Entre ells trobàvem el lideratge que s’exerceix dins de l’organigrama empresarial, ja que és una de les claus per a generar un bon ambient de treball, desenvolupar bones relacions entre els membres de l’equip i gestionar els problemes que puguin sorgir.

També parlem d’eines per a gestionar l’estrès. Algunes d’elles són exercicis que podem practicar pel nostre compte, com la meditació i altres, una mica més complexes com és la capacitat de bregar amb els problemes del dia a dia. Per a això, Josep M. Clopés ens deia que és molt important deixar de costat l’ego, escoltar als altres i estar oberts i noves accions i punts de vista. Un dels molts consells que ens emportem d’aquesta interessant xerrada.

Des de l’ACPRI continuarem treballant per a desenvolupar noves activitats que contribueixin, no sols als nostres socis i sòcies, si no també a tots els professionals dels nostres sector.