Xerrada ACPRI: “Els nous esdeveniments: tendències tecnològiques”El passat 10 d’abril de 2024 vam poder gaudir de la conferència de Alexia Pastrana, en la qual ens va explicar la transformació que està experimentant el sector dels esdeveniments amb l’aparició de les noves tecnologies. 

Gràcies a la seva experiència com Project Manager i Event Tech Specialist en Padcelona, agència tecnològica d’esdeveniments, Alexia ens ens va mostrar diferents tecnologies que estan sent utilitzades actualment en diferents tipus d’esdeveniments, permetent als seus organitzadors oferir una millor experiència als assistents. Entre ella trobem la tan de moda intel·ligència artificial, capaç de fer coses realment extraordinàries.

Com diu Alexia, la clau per a conèixer totes aquestes eines tecnològiques és tenir curiositat per aprendre. Per això, us deixem un enllaç perquè pugueu accedir a la conferència de Alexia Pastrana i descobrir tot el que vam aprendre amb ella a través del nostre #ACPRIZOOM

Accedeix al nostre canal de Youtube i gaudeix de la conferència de Alexia Pastrana fent clic aquí

Des de l’ACPRI ens agradaria agrair a Alexia per haver compartit els seus coneixements amb nosaltres, així com a totes les persones que vau assistir a la conferència. Us esperem en la pròxima Activitat ACPRI!