Trobada Associacions amb el cap de protocol de la Casa de S.M. El Rei


p>El dissabte 4 de maig ens vam trobar a Madrid les associacions catalana, espanyola, aragonesa i gallega així com l’associació per a l’estudi i la investigació del protocol universitari, sota l’auspici de l’OICP, excusant la seva presència les associacions cordovesa i la d’Astúries.

Es tracta de la segona trobada que realitzem per començar a sentar les bases de col·laboració entre associacions per la defensa de la professió, el respecte i el treball conjunt i on hi ha molt bona sintonia i ganes de treballar plegats.

A la reunió es va convidar l’Excm. Sr. Alfredo Martínez Serrano, cap de protocol de la casa de S. M. el Rei a qui vam comentar la realitat en què ens trobem els professionals i les necessitats que creiem que calen. Ell va escoltar i va participar donant una visió molt professional del sector cosa que va evidenciar que el futur ja érs molt proper.

Des d’ACPRI continuarem treballant per a la professió, amb fermesa i estem oberts a les propostes i suggeriments dels professionals per tal que siguem forts pero sempre units.