Tarragona acull l’Assemblea de l’ACPRI 2019


p>#AssembleaACPRI 2019

Divendres passat, dia 7 de juny, vam celebrar a Tarragona l’Assemblea Ordinària de Socis de la ACPRI. A la reunió, a la qual van assistir prop de 30 persones, van quedar aprovats per unanimitat l’informe de la presidència, l’estat de comptes i l’informe de propostes per a l’any 2019, entre d’altres.

La trobada va tenir lloc al Port de Tarragona, on el president de la institució va rebre als presents i va dirigir un breu discurs de reconeixement cap a la labor professional del protocol i les RRII. El president de la ACPRI, Josep Solà, va exposar davant els socis els principals reptes de futur de l’associació, així com les activitats que en els pròxims mesos es preveuen dur a terme.

Després de finalitzar l’assemblea, els assistents van poder gaudir d’una fantàstica vetllada organitzada pels companys de la demarcació de Tarragona, i van ser convidats a conèixer la badia de la ciutat a bord d’una golondrina, amb les immillorables explicacions del personal del port tarragoní. Una vegada atracats als peus del Serrallo, es va poder gaudir d’un exquisit sopar a bord del vaixell, una activitat que va permetre als companys allí presentis conversar i teixir les xarxes necessàries per a la cohesió dels professionals del sector.