Segona Assemblea General d’ACPRI


p>Assemblea General ACPRI

 

El passat 26 de març va tenir lloc l´Assemblea General de l´ACPRI a la Sala d´Actes de PIMEC Barcelona. Presidida per Roser Gatell i amb la presència d´uns 40 membres de l´associació,  es van tractar, entre d´altres temes, de la reforma dels estatuts; els pressuposts de l´exercici anterior així com de les activitats portades a terme per totes les comissions.

 

El primer dels temes del dia va ésser la reforma dels estatuts de l´ACPRI, que demana que es doni més competència a la´Assemblea General que no a l´Extraordinària i es canvii de nombre de membres de la junta (que puguin ésser entre 10 i 20, i no només 12 com són ara). Aquestes reformes, després d´ésser revisades pels serveis jurídics de la PIMEC es penjaran a la web durant 20 dies i hauran d´aprovar-se per 2/3 parts del socis.

 

Els pressupostos van ésser aprovats després de la presentació dels resultats de l´exercici 2008-2009 on han quedat uns 740 € positius en favor de l´ACPRI. Tanmateix, es va presentar i aprovar les noves tarifes de socis per aquest any 2009 (60€) i les del proper any 2010 (65€).

 

Roser Gatell, durant la seva presentació de l´Informe de Presidència, va assenyalar que a dia d´avui ja som gairebé 170 socis i “això és un èxit que ens hem d´apuntar tots”. A més, va felicitar “la gran tasca feta i la potenciació de les activitats dels companys de les comarques gironines i tarragonines” que ha permès consolidar l´ACPRI en totes aquestes comarques.

 

Aquest augment de socis i la necessitat de portar una millor gestió de les tasques administratives, financeres i legals, s´ha decidit integrar l´ACPRI dintre de la PIMEC per poder gaudir dels seus serveis.

 

Finalment va recordar que tenim sis socis corporatius (Abertis, Caixa Penedès, Dinamium, Gas Natural, Gremi Restauradors de Barcelona i Scheneider Electric) als quals els hi agraia el seu suport vers la nostra associació.

 

Comissions

El llarg de la reunió també es van parlar dels objectius i activitats marcades per les diverses comissions, pels propers mesos els. Així, la Comissió d´Empreses va presentar el que serà el nou carnet de soci; la creació de tres tipus de directoris o bases de dades (directori d´empreses de serveis per als socis; empreses que es vulguin anunciar al nostra web –pagant 100€ a l´any – i,  llistat de servesi només per associats).

 

La Comissió d´Empreses també s´encarregarà de buscar nous socis corporatius per l´Associació i proposa transformar els dinars dels primers dimarts de mes amb “els dinars amb convidat”.

 

La Comissió de Governs Locals estan estudiant i tractant de la creació d´un reglament d´honors i distincions de les corporacions locals” i “precedències dels actes als municipis: qui ostenta la presidència de l´acte?

 

La Comissió de Formació, després de l´èxit en els cursos organitzats i on s´ha col.laborat (Cossos de Seguretat amb més de 50 persones i les Jornada sobre els nous reptes del Protocol amb més de 190 persones) està amb negociacions amb la Escuela Internacional de Protocolo de Madrid per fer alguns cursos més específics conjuntament.

 

La Comissió de Comunicació va informar dels seus objectius per aquest any, que son entre d´altres: creació i enviament d´un butlletí on-line a tots els socis; creació d´un recull de noticies sobre el protocol; confecció d´un model d´entrevista curta i una de profunditat, per poder incloure entrevistes sobre el nostre sector al web; manteniment i millora del web; promoure la nostra associació entre els mitjans de comunicació, mitjançant entrevistes, articles d´opinió, entre altres.

 

Finalment es va recordar que la propera NIT de l´ACPRI tindrà lloc el dia 16 d´octubre i allà s´entregaran els primers Premis ACPRI.