Prestigiosos professionals de la comunicació d’empresa manifesten que la innovació va acompanyada del protocol


El dia 5 d’octubre, a l’Auditori de Gas Natural Fenosa, va tenir lloc la 1a. Jornada de Debats de Protocol d’Empreses, organitzada per la Comissió d’Empresa d’ACPRI amb la participació d’importants ponents com Lluís Bassat, president d’Honor de Bassat&Ogilvy; Jaume Giró, director general de Comunicació de “la Caixa”; Míriam París, directora de comunicació d’Almirall; i Roman Vilaclara, president de diferents entitats i sectors, com el petrolier i l’agrícola; tots moderats per Jordi García Tabernero, director de comunicació de Gas Natural.
 
Al debat van assistir-hi, a part de força membres de l’associació, un important nombre de persones de l’àmbit de l’empresa privada de serveis, alumnes de màsters de comunicació i responsables de protocol de les institucions catalanes. Tot un ventall de persones preocupades per un únic aspecte: És necessari el protocol a les empreses? 

La resposta va ser rotunda per part dels ponents, els quals van manifestar que només les empreses amb filosofia innovadora saben que han d’utilitzar la disciplina del protocol i que la figura dels professionals és imprescindible avui en dia, i van al·legar que la seva tasca és “un èxit quan no es percep”.