Ponents Debats Protocol Empreses 15 de juliol


Els Debats de Protocol d’Empreses contribuiran a trobar les claus que permetin la consolidació d’una professió en creixement i a debatre el valor del protocol a les empreses, com funciona, i la seva necessitat dins l’empresa o institució.
 
Tots i cada un dels ponents que debatran sobre la temàtica d’aquesta jornada són una bona raó de pes per assistir a l’esdeveniment. Aquest any constem amb la col·laboració de grans professionals del món de la sanitat i del protocol i les RRII. Un d’ells és el Sr. Lluís Monset Castell, Director General d’ACES (Assoc. Catalana d’Entitats de Salut).
 
La Sra. Montserrat Tarrés Ferran, Directora de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de Novartis Farmacéutica també ens acompanyarà com a ponent en la IV Jornada de Debats. 
 
Tant la comunicació com la imatge institucional són aspectes fonamentals de la estratègia de gestió d’una organització, que hauran de col·laborar en la generació d’un ambient adequat per a la optimització dels seus serveis.
 
Un altre dels professionals que debatrà com a ponent en les IV Jornades de Debats será la Sra. Alicia Ribas Díaz, Responsable RRII i Gerent d’hospitals- Market Access a Catalunya i Aragó del Grupo Merck.
 
Us recordem que aquesta Jornada es farà a l’edifici de Gas Natural de Barcelona el proper dimarts 15 de juliol a les 7 de la tarda.

MÉS INFORMACIÓ