Nota alta per a les Jornades de Protocol i Relacions Institucionals a Murcia


Les Jornades de Protocol i Relacions Institucionals que s’han celebrat a la Universidad Catolica de San Antonio a Múrica (UCAM) han finalitzat el migdia del divendres 16 de març amb una nota ben alta.
Les Jornades adreçades a professionals de l’àmbit de la Comunicació i Organització d’Esdeveniments, relacions públiques i protocol, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones que van poder escoltar diferents ponències sobre singularitats del protocol a les empreses, el model per a identificar la normativa a aplicar a l’organització d’actes i també de taules rodones tractant sobre l’organització d’esdeveniments en l’àmbit oficial, en diferents àmbits, els postgraus universitaris en protocol i l’associacionisme en protocol com a factor important per a la professionalitat on ACPRI hi va ser present per explicar el seu naixement i funcionament.
La taula rodona que va aixecar més polèmica entre els assistents (i els ponents presents de les altres taules) fou el dedicat a si Protocol i Premsa era compatible la seva unificació en un únic professional, on hi va haver molta discusió i no es va poder arribar a un acord únic.
La inauguració va anar a càrrec d’una excel·lent i amena ponència de l’Ambaixador d’Espanya a Holanda, ex cap de protocol de Ministeri d’Afers Exteriors i introdcuor d’Ambaixadors, Excm. Sr. Javier Vallaure de Acha.
La cloenda també va tenir una gran ponent, el tinent coronel Assessor en Protocol de la Presidència del Govern i ex cap de protocol del Ministeri de Defensa, Il·lm. Sr. Alejo Arnáiz