Nit de l’ACPRI 2022


El dijous 17 de novembre es va celebrar la Nit de l’ACPRI 2022 al Gran Teatre del Liceu. Un esdeveniment que va ser l’excusa perfecta per a reunir-nos els amics i companys de professió i de començar la celebració dels 15 anys de l’ACPRI.

Una nit plena d’emocions i moments que quedaran per a sempre en la memòria dels assistents.

Allà vam poder gaudir de l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals conduit per l’amic (i veterà en les nostres celebracions) de l’Associació,
el Sr. Xavier Coral.

Per primera vegada, el jurat dels Premis ACPRI han estat els mateixos socis. Mitjançant els formularis de votacions distribuïts per l’Associació, les persones integrants de l’ACPRI van decidir els guanyadors d’aquesta edició.

D’aquí els resultats de La Nit:

El Premi a l’Acció Internacional se’l va emportar el Festival Cruïlla, el festival musical que posa a Barcelona i Catalunya al centre del panorama musical durant el mes de juliol. Van recollir el premi el Sr. Jordi Herreruela (director del Festival) i el
Sr. Gorka Niubó (director de Relacions Institucionals).

El Premi ACPRI a la Institució Pública i/o Privada va anar dirigit cap a l’Ajuntament de Tortosa per l’organització de la Festa del Renaixement. Vam tenir l’honor de rebre l’alcaldessa del municipi, la Il·lma. Sra. Meritxell Roigé i el regidor de Cultura, el Sr. Joaquim Martorell.

El Premi ACPRI a la Trajectòria Professional va recaure en el Sr. Javier Carnicer, cap de Protocol del Govern d’Aragó. Amb el seu tarannà i actitud que el caracteritza, el Sr. Carnicer va pujar a recollir el premi i va dedicar unes paraules a totes les persones associades a l’ACPRI que van participar i també a la seva esposa.

En acabar el lliurament de Premis vam gaudir d’un magnífic sopar a peu dret i vam sortejar uns obsequis cortesia de tots els col·laboradors de La Nit.

Cap a les 23h vam tancar la Nit de l’ACPRI 2022 amb un somriure a la cara i amb les ganes de viure més experiències com aquestes.