Neixen els Premis ACPRI


L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha convocat els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals amb l´objectiu de potenciar i reconèixer als professionals del protocol i relacions institucionals. Aquest reconeixement anual s´anomenarà Premis ACPRI i les candidatures s´hauran d´enviar, en format paper, a la Presidència de l´ACPRI (ADREÇA) fins el 31 de març, data en què la Junta Directiva lliurarà al Jurat les propostes rebudes
 
Les candidatures al premi estan dividides en dues que categories: Professional i Institucions Públiques i Privades.
 
En la Categoria Professional poden obtar al premi: a) la millor organització d’un acte o conjunts d’actes dins d’una mateixa efemèrides, de caràcter honorífic; b) la trajectòria professional que demostri i acrediti un reconegut exercici professional de protocol i relacions institucionals i, c) la investigació, estudi o publicació de treballs relacionats amb el protocol i les seves disciplines auxiliars, i el conjunt de les quals sigui una nova aportació o contribueixin a la difusió general dels coneixements tècnics de la professió i la ciència del protocol.
 
I en la categoria Institucions Públiques i Privades pot participar l’entitat que acrediti els millors treballs en el camp del Protocol i les Relacions Institucionals, en el camp de l’organització d’actes durant el darrer any, així com pel seu suport al reconeixement de la ciència i de la disciplina del protocol. Es tindrà en compte també, la seva trajectòria al llarg dels últims quatre anys amb la celebració d’algun acte rellevant.
 
El jurat
 
El jurat dels Premi ACPRI estarà format per un grup professionals de l`àmbit del Protocol i les Relacions Institucionals, que són: Sergi Loughney (President), Susanna Cucurella (secretaria), Josep Alfonso, Francesc Corberó, Emili Farrerons, Carme González, Lluís Maimí, Josep M. Picollà, Ramon Pujol i Teresa Vila.  
 
El lliurament dels premis als guanyadors es realitzarà en el transcurs de la celebració del sopar anual, la Nit de l’ACPRI, que tindrà lloc en el mes d’octubre del 2009