MASIA BACH obre les portes a l’ACPRI


Un grup de socis i sòcies de l’ACPRI vam visitar la Masia Bach, a Sant Esteve Sesrovires el passat dilluns 20 de desembre. El nostre consoci Josep M. Martí va exercir com al gran amfitrió que és i ens va mostrar tota la propietat. Vam quedar gratament sorpresos en poder conèixer de primera va tot el procés d’elaboració del vi, des de l’arribada del raïm recent veremat fins a l’enmagatzement de les ampolles. Vam quedar impressionats pel grau de mecanització del tot el procés que permet donar-li al vi la millor qualitat possible.
 
Després del recorregut i en una de les magnífiques sales de la Masia, va tenir lloc un cata de vins i un tast de pa amb tomàquet i embotits. En Josep M. ens va revelar molts secrets i curiositats dels vins i cava que vam beure i que segur que ens podran anar molt bé a l’hora d’organitzar un àpat. La vetllada va acabar brindant per a l’Any Nou 2011, al costat de la llar de foc d’una altra sala de la Masia.
 
Una visita que esperem puguem tornar a fer aviat perquè en Josep M. ens hi ha convidat. La seva proposta és fer-la entre finals d’agost i finals de setembre per veure la finca en plena verema i gaudir de l’espectacle i de les olors del raïm.
 
Moltes gràcies, Josep Maria.

FOTOGRAFIES DE LA VISITA I LA CATA