Lliurats els Títols de Mestre en Protocol i Relacions Institucionals


El dia 29 de setembre de 2011 va ser  una data per la història de la nostra professió: es van lliurar els Títols de Mestres en Protocol i Relacions Institucionals a 31 professionals que han contribuït a la divulgació i a la consolidació d’aquestes disciplines, en el decurs de la seva vida professional.
 
Un acte molt emotiu en el que van participar el director general de Departament de Governació  i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, Àlex Pélach, el director del Gabinet de Relacions Externes i Protocol, Carles Fabró i la Roser Gatell, presidenta de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals – ACPRI. També va comptar amb la presència del Sr. Felio Vilarrubias, membre d’Honor de l’ACPRI, com destacats caps de protocol de les institucions públiques catalanes i representants d’empreses del sector privat.
 
La Junta de Govern d’ACPRI i els professionals del Protocol han volgut fer aquest merescut reconeixement a aquests Mestres per la seva tasca i dedicació a la professió durant la seva vida laboral.

GALERIA FOTOGRÀFICA