Lliurats els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2012 a la V Nit ACPRI a La Pineda, Vila-seca


El passat divendres 19 d’octubre a Vila-seca es van lliurar els quarts Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals en el marc del sopar de la V Nit de l’ACPRI, l’acte va estar presidit per l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona.

També van assistir el rector de la Universitat Rovira i Virgili, el president del Port de Tarragona, i els directius de les empreses instal·lades en la demarcació de Tarragona Basf, Dow Chemical, Port Aventura, Repsol i Gran Palas Hotel.

Els IV Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals han distingit el director de l’Àrea de Relacions Institucionals de CaixaBank, Pere Capella, en la categoria de trajectòria professional pels seus més de trenta-cinc anys, en els quals ha format part de les Àrees de Comunicació, Comunicació Externa, Relacions Externes, Relacions Institucionals i Protocol de “la Caixa”.

El Premi a la categoria d’institució pública i/o privada concedida a La Fundació La Marató. Concedit per l’organització dels actes que mobilitzen cada any milers de ciutadans amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties sense curació coneguda i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies.

Els premis els va lliurar la presidenta de l’ACPRI davant de l’escalfor humana que van brindar les prop de 130 persones que van assistir.

La celebració va comptar amb una magnífica exhibició castellera de la colla de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona