Lliurament Títols Mestres en Protocol i Relacions Institucionals


strong>L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) atorgarà, per primera vegada, els Títols de “Mestre en Protocol i Relacions Institucionals” amb l’objectiu d’institucionalitzar aquesta figura. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 29 de setembre al Palau de Pedralbes, a 2/4 de 8 del vespre.
 
La Junta de Govern d’ACPRI i per delegació la Comissió de Reconeixement Professional, han inicialitzat la creació d’un cens per institucionalitzar la figura del “Mestre en Protocol i Relacions Institucionals”. Per aquesta raó, el proper dijous 29 de setembre es realitzarà l’acte de lliurament de Títols a totes aquelles persones que han contribuït a la divulgació i a la consolidació d’aquestes disciplines, en el decurs de la seva vida professional.
 
ACPRI ha volgut fer justícia amb un reconeixement institucional a totes les persones que han estat pioneres dins del món cerimonial, el protocol i les relacions institucionals i, moltes vegades, han estat incompreses en la seva feina; però, en canvi, han tirat endavant una manera diferent de treballar i han creat un fons històric dins de l’especialitat i, al mateix temps, són actualment un referent pels actius en la professió.
 
Entre els guardonats es troben professionals que han format part tant d’institucions públiques com d’empreses privades.
 
ACPRI vol contribuir en la professionalitzacióde les persones que es dediquen a aquesta activitat amb la ressenya d’unes persones que han estat referents, per tant Mestres, que des de diferents àmbits han contribuït a formalitzar, conservar, estudiar i prestigiar la ciència del Protocol i les Relacions Institucionals.
 
Guardonats
Isidre Aymerich i Bernal – Alexandre Andrés i Lasheras – Francisco Arjona i Bevia – Pere-Lluís Bosch i Astrol – Jordi Bosch i Grau – Paquita Ciller i Ferran – Pere Codina i Gironella – Mercè Cucurny i Pujol-Xicoy – Aurora Díaz-Plaja i Taboada – Jesús Enrique de Pedro – Josep Maria Escofet i Pérez – Anna Fornesa i Clapera – Francesc Galmés i Diaz-Plaja – Josep Maria Giralt i Vidal – Josep Maria Jordà i Poyatos – Xavier López-Schmid i Pérez – Lluis Maimí i Casanovas – Antoni Miravent i Muntané – Jordi Montaña i Murtra – Pere Nolla i Bernadó – Jordi Ortigosa i Feliu – Javier Pérez-Portabella i Maristany – Pere Puig i Font – Montserrat Risques i Corbella – Eduard Subirà i Rocamora – Josep Maria Torreguitart i Bascompte – Adela Rocha i Barral – Montserrat Roig-Serra i Molera – Teresa Vila Gracieta