Lliurament dels segons Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals


p>El proper divendres 5 de novembre tindrà lloc el lliurament dels segons Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals que es lliuraran al transcurs de la tercera edició de la Nit de l’ACPRI.

En la categoria professional ha estat escollit Carles Fabró, per la seva llarga trajectòria professional, que en l’exercici de les seves funcions,  i per la important tasca de protocol i de relacions institucionals, portada a terme en col·laboració amb tot tipus d’institucions, públiques i privades, tant d’àmbit nacional com internacional. Fabró ha destacat per la promoció de Catalunya arreu del món. Per aquesta distinció se li atorga la insígnia d’or de l’ACPRI i el diploma acreditatiu.
 

I, a la categoria d’institucions públiques i privades, s’acorda concedir el Premi ACPRI al Fútbol Club Barcelona, per ser “més que un club”; per ser la institució esportiva més representativa del país, i un dels millors ambaixadors que ajuden a la promoció i defensa del protocol i de les relacions institucionals. Per haver aconseguit l’èxit en l’organització d’actes i pel manteniment de les bones relacions, en els actes esportius, amb les principals institucions públiques i privades nacionals com internacionals.  Per aquesta distinció li serà lliurat un trofeu commemoratiu i el diploma acreditatiu.

ACPRI va nèixer l’octubre de2007 i aplega més de 200 professionals del món del Protocol i de les Relacions Institucionals, tant de l’àmbit públic com del privat.

Per més informació http://www.acpri.cat
webmaster@acpri.cat