Els GoliADs UAO CEU Awards i Ramon Pujol Núñez, guanyadors dels Premis ACPRI 2023


Fa uns dies finalitzaven les votacions per part dels membres de la nostra associació per a triar als guanyadors dels Premis ACPRI 2023. Després d’un exhaustiu recompte, podem anunciar que ja tenim guanyadors.

D’una banda, els socis de ACPRI han triat a Ramón Pujol Núñez com a guanyador del Premi ACPRI 2023 per a la Carrera Professional, a causa de tot la seva gran feina per a professionalitzar el nostre sector. Ramón ha estat, entre altres coses, diputat al Gabinet de Relacions Exteriors i de Protocol de la Direcció de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i director de relacions institucionals i protocol del Futbol Club Barcelona. 

D’altra banda, trobem als GoliADs UAO CEU Awards de la Universitat Abat Oliba CEU, guanyadors del Premi ACPRI a l’Entitat Pública/Privada. Els GoliADs són el primer esdeveniment de lliurament de premis del sector de la comunicació organitzat pels estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Abat Oliba CEU. En 2023, aquest acte ha arribat a la seva 17ª edició reunint més de 400 persones en l’espai (incloent-hi autoritats públiques) i 600 en streaming. 

Els premis seran lliurats als seus respectius guanyadors durant la celebració de la Nit d’ACPRI 2023 el pròxim 20 d’octubre en la Universitat de Barcelona

Enhorabona als guanyadors!