La UAO CEU i EIP impartiran un titol propi en Direcció de Comunicació i Gestió d’Esdeveniments


p>A partir del proper curs, la Universitat Abat Oliba CEU i l’Escola Internacional de Protocol impartiran conjuntament un títol propi en Direcció de Comunicació i Gestió d’Esdeveniments.

Aquest nou programa s’inserirà dins el currículum del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UAO CEU com a títol conjunt d’especialització de caràcter optatiu. 

Aquest programa d’especialització en Direcció de Comunicació i Esdeveniments s’impartirà en modalitat semipresencial. En el decurs del mateix, a més dels continguts presencials i on-line, els estudiants també hauran de seguir una formació pràctica fonamentada en el ‘mètode del cas’ i en simulacions de situacions reals.

El títol té com a objectius formar en l’àmbit de la comunicació, el protocol i les relacions institucionals; capacitar per a l’organització d’esdeveniments innovadors rellevants i coherents amb el context; formar en una visió integral de la comunicació i les relacions institucionals, emmarcada en les coordenades de globalització i internacionalització; i introduir en les normes del protocol oficial, les tècniques d’organització d’esdeveniments i les noves formes de comunicar des de la direcció de comunicació d’empreses i institucions. 

Amb la incorporació d’aquest títol, el grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UAO CEU aporta el valor afegit d’una formació especialitzada en un aspecte clau per a la comunicació de les organitzacions i la seva interacció amb el medi sociocultural. Podran cursar-titulats en Publicitat i Relacions Públiques com els estudiants que estigui cursant el grau a la UAO CEU.

A l’efecte de la implantació d’aquest nou títol, la UAO CEU i l’EIP han acordat l’ampliació de l’abast del conveni de col·laboració que ja existia entre les dues institucions.