La Nit de l’ACPRI 2023 va ser un èxit!


El passat 20 d’octubre, vam celebrar la Nit de l’ACPRI 2023 a la Universitat de Barcelona. Una vetllada fantàstica en la qual amics i companys de professió vam poder reunir-nos i compartir, un any més, moments inoblidables.

Amb aquest acte tancàvem els actes commemoratius dels 15 anys de vida de l’ACPRI que vam iniciar el 2022 a la Nit al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
Enguany hem lliurat els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals que han arribat a la seva quinzena edició, conduïda per un amic i assidu en cada Nit de l’ACPRI, el Sr. Xavi Coral. 

Aquest any les votacions per part dels socis i sòcies de l’ACPRI van estar bastant ajustades. El resultat de la votació va ser el següent: 

El Premi ACPRI a la Trajectòria Professional va ser per al Sr. Ramon Pujol Nuñez, per tots els anys dedicats al sector en els quals ha treballat, entre altres, com a adjunt al Gabinet de Relacions Externes i Protocol del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i director de Relacions Institucionals i Protocol del Futbol Club Barcelona. Actualment, desenvolupa la seva activitat laboral com a docent i com a responsable de les Relacions Institucionals de la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El Premi ACPRI a la Institució Pública i/o Privada va ser atorgat a la Universitat Abat Oliba CEU pels GoliADs UAO CEU Awards, lliurament de premis del sector de la comunicació organitzada íntegrament per alumnes del grau de Publicitat i Relacions Públiques. Aquest any 2023 van celebrar la seva 17a edició, en la qual van reunir més de 400 persones en l’espai (incloent autoritats públiques), a més de 600 persones que van seguir l’acte per streaming. 

Durant la Nit de l’ACPRI 2023, el Dr. Sergi Rodríguez López-Ros, vicerector de Relacions Institucionals, va recollir el premi, acompanyat dels dos professors promotors dels GoliADs, el Sr. Albert Maruny Gispert i el Sr. Xavi Casado Cortés

En acabar el lliurament de premis, vam finalitzar la vetllada gaudint d’un magnífic sopar i del sorteig d’uns obsequis cortesia de tots els col·laboradors de la Nit de l’ACPRI 2023.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que ens vau acompanyar en aquesta magnífica nit. Des d’avui, ens posarem a treballar per a preparar la propera Nit de l’ACPRI.

Gaudeix de totes les fotografies de la Nit de l’ACPRI 2023 aquí.