La cursa de El Corte Inglés i Josep Maria Martí i Cardús Premis ACPRI 2013


strong>LA CURSA DE EL CORTE INGLÉS I JOSEP MARIA MARTI i CARDÚS REBEN EL RECONEIXEMENT D’ACPRI.
Els premis es lliuraran en el decurs de la celebració de la VI Nit de l’ACPRI, el proper 18 d’octubre.
 
Els cinquens Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals han distingit Josep Maria Martí i Cardús, cap de protocol del grup Codorníu, en la categoria de trajectòria professional pel seu dilatat i fructífer treball en aquest àmbit i que, des de fa més de 40 anys ha estat a l’especialitat de Relacions Públiques i Institucionals i Protocol de CODORNIU, S.A.,.sense oblidar la seva implicació personal en diversos projectes altruïstes.

El Premi a la categoria d’institució Pública i/o Privada s’ha concedit a La Cursa de El Corte Inglés per la seva trajectòria ininterrompuda arribant aquest any a la seva 35a edició.

Els premis es lliuraran el divendres 18 d’octubre, coincidint amb el sisé aniversari de la presentació d’ACPRI, en el marc del sopar de la VI Nit de l’ACPRI.

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals convoca anualment els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, amb l’ànim de contribuir a la professionalització i al prestigi dels professionals que treballen en l’organització d’actes,  que contribueixen amb els seus estudis i amb el seu exercici de la professió a prestigiar al més alt nivell la ciència del protocol i les relacions institucionals.

ACPRI, creat l´any 2007 i amb gairebé 300 socis, té com a principal repte treballar per consolidar la figura professional del tècnic de Protocol, Cerimonial, Relacions Públiques i Relacions Institucionals i vetllar perquè l’activitat professional s’adeqüi als interessos del conjunt de la societat