Josep Solà, escollit vicepresident de l’OICP


A l’Assemblea que l’Organització Internacional de Cerimonial i Protocol celebrat a la ciutat de Santo Domingo el dimecres 21 de novembre es va procedir a escollir el nou president, vicepresidents i membres dels Organismes Autònoms que han de dirigir l’OICP els propers dos anys.

La presidència va ser per aclamació a la candidatura presentada per Gerardo Correas, president del Grup EIP. L’Assemblea també va procedir a escollir els vicepresidents que per aclamació van recaure a la llista presentada pel nou president i on la segona vicepresidència va ser per al nostre president, Josep Solà qui ja ostentava la tercera vicepresidència en l’anterior executiu presidit pel paraguaià Herminio Gonzalez.

Aquesta Assemblea va ser un cop clausurat el XVII Congres Internacional de Protocol, Cerimonial, Comunicació Corporativa, Imatges Personal i Organització d’Esdeveniments que en aquesta edició es va celebrar a la capital de la República Dominicana de la ma de l’empresa Innova. Tres jornades amb ponències de reconeguts professionals dels diferents països membres i que va ser seguit per por de 300 persones en un espai excepcional i on van destacar la inaugural amb el cap de Protocol de Ladi D, Patrick Jephson, així com la del darrer dia amb el cap de Protocol de l’ONU, Peter Van Laere