Jornada Formativa de Governs Locals a Mataró


Ahir, 5 de juny, ens vam trobar entre els professionals del sector per gaudir d’una Jornada Formativa de Governs Locals a Mataró.

Durant el matí, vam tenir el plaer de visitar l’Ajuntament de Mataró. La benvinguda va estar a càrrec de la Núria Fusté i la Jenn Casado, equip de Protocol i Relacions Públiques de l’Ajuntament. Abans de començar la Jornada, vam aprofitar per fer la foto grupal, com cada any!

A continuació, l’alcalde David Bote Paz, ens va rebre a la sala d’actes on, posteriorment, l’equip de Protocol i Relacions Públiques ens va fer una explicació sobre el protocol a Mataró: regals protocol·laris, casaments civils,  tipus d’actes que es fan al Saló de Sessions, balcons, signatura del llibre d’honor, Reglament d’Honors i distincions, Les Santes … 

Al migdia, ens vam dirigir a l’Espai Mataró Connecta, on el cap de servei, Diego Belmonte, ens va explicar el nou model d’atenció ciutadana. A més, vam fer una visita guiada per l’espai on també vam compartir experiències, preguntes i, com sempre, riures.

Per acabar, vam visitar la sala Teatre del Cafè Nou, acompanyats per la Marta Cabot del Servei de Cultura. Finalment, vam poder gaudir d’un excel·lent dinar al Bar Cafè Nou.

Fes clic aquí per veure les fotografíes de la Jornada

Gràcies a tots per venir. Va ser tot un plaer compartir un moment així amb gent de l’àmbit del protocol com vosaltres. Ens veiem a la pròxima!

Reserveu-vos el dimecres 30 d’octubre a les 18 hores per la propera Trobada virtual de Governs Locals. El tema serà “Actes de dol a les administracions locals”.