Inauguració Exposició Japó ART’11


Aquest 2011 el Japó ha patit un devastador terratremol i tsunami, cosa que ha suposat una tragèdia sense precedents. Por aquest motiu, el Reial Cercle Artístic de Barcelona, juntament amb el Rotary Club Barcelona Centre i Barcelona Club Rotary Alba, així com la Fundació de Foment Europeu, organitzen una exposició solidaria a favor de l’estimat país nipó: Japó´ART11. El projecte te el recolzament del Consolat General del Japó a Barcelona i compta amb la col·laboració d’ACPRI: Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals.

És una iniciativa solidaria, benèica i de germanor entre Catalunya i el Japó. De fet, autors de la talla d’Antoni Tàpies i Puig,  ja ens han cedit obra a tal efecte i també altres japonesos.  A més, posarem guardioles solidaries.
 
Coneixent la seva enorme sensibilitat social, els convidem a recolzar aquest acte humanitari pregant-los la seva valuosa participació, assistint personalmente a la inauguració oficial, la qual comptarà amb la inestimable presència de l’Honorable Sr. Hidehiro Tsubaki, Consol General del Japó, entre altres autoritats.
 
Data: dijous, 15 de setembre de 2011 a les 7 de la tarda al Reial Cercle Artístic de Barcelona (carrer dels Arcs, 5).

La durada de l’exposició serà del 8 de setembre al 2 d’octubre.
IMPRIMIU EL DOCUMENT ADJUNT -INVITACIÓ EXPOSICIÓ-

També hi ha previstes les següents conferencies:

1.- Conferència d’acces gratuït. "IKEBANA: EL ARTE JAPONÉS DE ARREGLO FLORAL". 21 de setembre a les 7 de la tarda al Reial Cercle Artístic de Barcelona (C/ Arcs, 5). Sra. Doña Anna Sabaté i Amorós. Professora d’Art Floral Japonés IKEBANA de l’Escola Ikenobo de Kioto, Japó. Membre d’IKEBANA INTERNACIONAL. Apertura i tancament: Sr. Antonio Ayan, Vicepresident del Reial Cercle Artístic de Barcelona.
 
2.- Conferència d’acces gratuït. "JAPÓ: AHIR, AVUI I DEMÀ". 29 de setembre de 2011 a les 7 de la tarda.  Sr. Àngel Ferrer i Casals. Catedràtic Emèit d’Estudis Estrangers de la Universitat d’AKioto. El 2003 Sa Majestat l’Emperador li atorgà la condecoració "KYOKUJITSUSHÔ": Ordre del Sol Naixent, Raigs Daurats i Rosseta. Apertura y tancament: Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE. 

D’altra banda, recalcar que seria molt positiva la seva participació, ja que Barcelona és una ciutat cosmopolita, multicultural i solidària,  així com l’art no te fronteres.
 
Amb aquest motiu queda molt cordialment,
Comité Organizador  
Japó´ART11