Hondures, capital del món del Protocol del 15 al 17 d’octubre de 2015


p>Engega el XIV Congrés Internacional de Cerimonial i Protocol a la ciutat hondurenya de Tegucigalpa amb presència de més de 400 persones acreditades per seguir-lo.

Sota el lema “Protocol Universal: la Riquesa a la diversitat” ha engegat la 14a. edició del Congrés amb la presència de la Ministra Assessora en Estratègia i comunicacions Hilda Hernández Alvarado, el dijous 15 d’octubre.

La inauguració ha anat a càrrec de Arturo Corrales, secretari d’Estat als despatxos de Relaciones Exteriors i Cooperació Internacional del Govern de la República d’Hondures, Juan Carlos Garcia, vici-alcalde del municipi del Distrito Central (inclou els municipis de Tegucigalpa i Comayagua) i Herminio Gonzalez, president de l’Organització Internacional de Cerimonial i Protocol

A partir d’aquest moment el Congrés s’ha anat desenvolupant amb diverses experiències sobre Protocol i Cultura Índia, Protocol Vaticà, Protocol de l’Imperi (Japó), Protocol del Gran Magisteri de l’Ordre de Malta, Protocol Internacional des d’un Organisme Internacional i el programa de la primera jornada s’ha tancar amb ka conferència “Marca País, la Internacionalització d’allò nostre”.