Gran èxit a la celebració de la 3a. NIT ACPRII


strong>Es lliuren els segons Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals a Carles Fabró, director del Gabinet de Relacions Externes i Protocol del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i al Futbol Club Barcelona, amb èxit d’assistència de professionals de protocol i relacions institucionals d’arreu de Catalunya.

 
 
El passat divendres 5 de novembre es va celebrar la Nit de l’ACPRI amb un gran èxit de convocatòria, al voltant de 150 persones d’arreu de Catalunya es van aplegar a la gran festa del protocol. En Carles Reixac va ser el convidat d’honor, que juntament amb la directiva de l’Àrea Social, Pilar Guinovart, van acompanyar a l’equip de Protocol blaugrana, un dels guardonats de la Nit. 
 
 
La nit de l’ACPRI és la vetllada commemorativa de la constitució i presentació de l’Associació i, alhora, és una oportunitat per a renovar el compromís amb les idees i els objectius dels professionals de protocol i de les relacions institucionals.
 
 
Aquest any és van lliurar els segons Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals, uns guardons que van néixer per fer públic el reconeixement a les persones i a les entitats que treballen en aquest àmbit i que per mèrits propis s’han convertit en un model a seguir. En la categoria trajectòria professional es va lliurar el premi al Carles Fabró per la tasca que ha portat a terme com a director del Gabinet de Relacions Externes i Protocol del Departament de la Presidència, i en la categoria d’institucions públiques i privades es va lliurar el premi al Futbol Club Barcelona.
 
 
En el discurs de la presidenta de l’Associació, es va dirigir al Carles Fabró com el millor exemple per afirmar que la nostra funció és tècnica i que –per sobre de qualsevol altra consideració- som professionals, ja que ell ha exercit el seu càrrec amb els tres darrers presidents de la Generalitat de Catalunya, amb una tenacitat, audàcia, discreció i professionalitat que exemplifica les millors maneres del protocol més pur.
 
 
A continuació va parlar del Futbol Club Barcelona com una institució que és més que un club per què és un símbol i, internacionalment, és un dels principals referents catalans per la seva innegable contribució a fer efectiva la imatge corporativa i institucional de Catalunya. També va destacar que un clar exponent de la professió és en Ramon Pujol, director de Relacions Institucionals i Protocol del Futbol Club Barcelona, a qui va felicitar juntament amb tot el seu equip.
 
Per finalitzar, la presidenta va donar un missatge per tots els professionals en relació al grau universitari que s’ha aconseguit i s’està treballant per que es doni a la universitat catalana. Una de les missions de l’ACPRI serà vetllar perquè els propers graduats tinguin l’espai que els hi correspon, que els estudis siguin requerits tant a l’empresa pública com a la privada. S’ha d’aconseguir que es reguli la professió i s’ha de crear els estatuts de la professió, com també estudiar la manera de reconèixer a les persones que ja tenen parcialment els estudis, i als que no els tenen, però que si tenen el grau de l’experiència