Gràcies per acompanyar-nos en la XII Nit de l’ACPRI


El divendres 22 de novembre, en el marc de la XII edició de la Nit de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals, es va celebrar el sopar anual i l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals organitzats per l’Associació.

L’acte, que va tenir lloc a l’hotel NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón, va comptar amb l’assistència de més de 80 professionals del protocol i les relacions institucionals. Durant la Nit, a més de fer un repàs de tot el que ha deparat l’últim any dins del sector i donar la benvinguda als nous socis, es van lliurar els XI Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals.

L’Il·lm. Sr. Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, va ser l’encarregat de recollir el premi atorgat al Concurs de Castells de Tarragona, guanyador en la categoria d’Acció Internacional; la Sra. Helena Roca, cap del Departament de Patrocinis, Mecenatge i Esdeveniments de la Fundació Gran Teatre del Liceu va recollir el premi en la categoria d’Institucions Públiques i Privades; i el Sr. Eduard Triay, cap de protocol i màxim responsable dels serveis educatius del Parlament de Catalunya, va recollir el guardó “distinció a la innovació” pel programa Aula Parlament. Finalment, es va reconèixer, a títol pòstum, la trajectòria professional del Sr. Josep Pujol. La seva dona i el seu fill van ser els encarregats de rebre el premi, així com el suport dels seus companys de professió. La Nit va acabar amb un sopar-còctel a preu dret al mateix hotel