Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals ACPRI


Els propers dies 12 i 13 de març se celebrarà a Barcelona el “1r. Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals”, organitzat per l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) i l’Escuela Internacional de Protocolo (EIP).
 
L’objectiu d’aquest Fòrum és reunir els professionals del Protocol per analitzar, des de diferents punts de vista, i cercar solucions actuals a la realitat d’aquest sector. Per això, s’han organitzat diverses taules rodones i ponències que tractaran sobre “Administració –Empresa: equilibri de poder?”; “La globalització de les empreses: relació comercial i cultural amb altres països” i “Protocol social a les relacions amb Àsia”, entre d’altres temes.
 
Entre els participants podem citar la presència de: Josep Lluís Sanjoaquin, cap de Projectes Externs de Nissan; Francesc Corberó, director Comunicació Corporativa de Schneider Electric España; Javier Carnicer, responsable Protocol Expo Zaragoza 2008 i Josep M. Martí, responsable de protocol de Grup Codorniu; Ramon Pinós, cap de Relacions Institucionals del Consorci de Promoció Cultural de Catalunya; Maribel Moral, cap de protocol i ceremònies del Campionat Europeu d’Atletisme “Barcelona 2010” i Cristina Montiel, representant de Casa Asia.
 
 
Per a més informació i inscripcions:
http://www.acpri.cat/index.php?secc=activitats&sfY=2010&sfM=3&sfD=12