Finalitza la primera jornada del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals


p>Redacció . 12-03-2010 (19.15)

DARRERES SESSIONS DE LA PRIMERA JORNADA DEL FÒRUM DE PROTOCOL I RELACIONS INSTITUCIONALS D’ACPRI

A 1/4 de 8 del vespre ha acabat la primera jornada del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals d’ACPRI "Present, passat i futur" amb la presència d’una setantena de persones inscrites i que han participat activament en les diferents ponències que s’hi han realitzat.

La tarda ha començat amb la ponència "Protocol Social amb les relacions amb Àsia", moderada per l’exdirector general de Majorica, Carles Puig i on han intervingut la directora associada d’Admissions i Carreres Professionals per a Àsia d’ESADE, Mary Granger, i la coordinadora del Departament de Programes Econòmics i Cooperació de Casa Àsia Barcelona, Cristina Montiel.

Seguidament s’ha tractat el tema d’"Esdeveniments Internacionals d’Espanya" moderat pel responsabel de relacions externes d’UFEC, Jordi Sans i amb la intervenció del responsable de protocol de l’Expo Saragossa 2008, Javier Carnicer; la directora de protocol i cerimònies del Campionat Europeu d’Atletisme, Maribel del Moral, i la responsable de protocol del Trofeu Conde de Godó de tennis, Silvia Rubió.

Finalment, i després d’una pausa, s’ha desenvolupat la darrera ponència de la jornada: "El protocol emocional: eines necessàries per aconseguir l’èxit de la nostra professió en el futur" a càrrec de la Natàlia Mir, màster en coaching i lideratge personal per la Universitat de Barcelona.

Per demà està previst realitzar la darrera ponència i la resolució de casos pràctics sol·licitats durant el primer Fòrum per part dels assistents, en una jornada que es realitzarà al llarg de tot el matí.