Fernando Ramos, professor a la Universitat de Vigo, farà una conferència a PIMEC


El proper dimarts 10 de gener, el professor Fernando Ramos pronunciarà la conferència “Protocolo oficial versus Protocolo privado: organización, independencia y originalidad en la empresa y las instituciones”, a l’auditori de PIMEC (carrer de Viladomat, 174 – Barcelona).

El professor Ramos imparteix classes de Dret de la Informació a la Facultat de Ciències Socials i Comunicació de la Universitat de Vigo. Va fer el doctorat en Ciències de la Informació i va presidir l’Associació de la Premsa de Vigo durant més de 18 anys. Cada any organitza el Curs Complementari de Comunicació i Protocol que ja ha arribat a la seva onzena edició i un Foro Hispano-Lus Iberoamericà, que ha assolit la seva tercera edició, ambdós al campus de Pontevedra de la Universitat de Vigo.

La conferència del professor Ramos provarà de mostrar què s’entén per protocol oficial i per protocol privat, quins trets tenen en comú i quins de diferents, tant des de la vessant de l’organització com des de la vessant més jurídica del tema. Això ens permetrà conèixer una mica més la regulació existent sobre la matèria i les tendències actuals en l’organització d’actes. Sens dubte una oportunitat per aprofundir en les relacions i conflictes entre l’àmbit públic i privat