Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Programa de millora del lideratge i la transformació a través de la meditació

8 maig / 18:00 20:00

El passat mes de gener vam poder gaudir de la xerrada de Josep M. Clopés, fundador de Executive Mediation i expert en la gestió de l’estrès en l’àmbit empresarial amb més de 30 anys d’experiència. Els assistents a la conferència, vau poder conèixer com el sector del Protocol i les Relacions Institucionals és un en els quals més situacions d’estrès s’experimenta, a causa dels alts nivells de pressió i responsabilitat als quals ens sotmetem els professionals d’aquest àmbit.

Per això, us portem aquest programa obert a tots els professionals del sector i desenvolupat per Executive Meditation, en el qual, a través de la meditació avançada i guiats per Josep M. Clopés, treballarem una sèrie d’eines que ens permetin millorar la relació amb el nostre entorn, aconseguint un estat de benestar que ens ajudi a incrementar el nostre rendiment.

La formació té com a objectius principals augmentar la creativitat, l’energia i la pau interior, així com millorar les relacions interpersonals, la salut, la memòria, la capacitat d’aprendre, la productivitat i el rendiment. A més, permet reduir l’estrès, l’insomni, l’ansietat i la depressió.

El programa es compon de 8 sessions via zoom . Cada sessió tindrà una durada de 2 hores i se celebraran cada dimecres dels mesos de maig i juny de 18h a 20h. La primera sessió serà el 8 de maig i l’última sessió se celebrarà el 26 de juny de 2024.

Al final del curs es farà lliurament del corresponent certificat de realització del programa formatiu.

Des de l’ACPRI hem arribat un acord amb Executive Meditation perquè les persones associades i simpatitzants de l’ACPRI puguin realitzar aquesta formació per un preu especial de 352,35€ (IVA inclòs).


Per a inscriure’t fes clic aquí

Per més informació sobre el taller fes clic aqui.