Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada de Protocol per a Entitats Locals

27/11/2013 / 09:00 - 11:00

p>PRESENTACIÓ

La primera Jornada de Protocol per a Entitats Locals s’emmarca en les activitats de la Comissió homònima de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals i ha estat concebuda, organitzada i promoguda per donar a conèixer aquesta vessant protocol·lària, per dialogar i debatre sobre els interrogants de la professió en aquest àmbit, i per esperonar els seus oficiants en el gran repte diari de treballar amb més rigor, amb més efectivitat.

Aquesta Jornada no tracta únicament del protocol o del cerimonial inherents als ajuntaments o consells comarcals sinó que incideix també en la comunicació, en les relacions institucionals i en les externes d’aquests ens presents a tot el territori com a garants de la identitat i de la igualtat jurídica de cada bocí de Catalunya.

Aquesta Jornada és també el resultat de la pluralitat en el patrocini i en els destinataris perquè compta amb el concurs de la Generalitat de Catalunya, de las Diputacions de Barcelona i Tarragona, de l’Ajuntament de Barcelona, de l’Associació Catalana de Municipis i de la Federació Catalana de Municipis, així com té l’objectiu d’arribar als professionals i als tècnics en la matèria i en els estudiants d’aquesta disciplina que seran els professionals del demà.

Potser ens trobem en una de les parcel·les del món institucional més rica en cerimonial, on la tradició té més pes específic important, on la seva praxis és més propera al ciutadà i on, de segur, les dones i els homes de casa nostra en són protagonistes moltes vegades. Si hi ha un camp on el protocol incideix de forma més directa en totes les persones, aquest és, sense cap mena de dubte, el món local per proximitat, per participació i per implicació de les qüestions que tracta.

La primera Jornada de Protocol per a Entitats Locals, encara que pensada i adreçada a la participació dels residents a la demarcació de Barcelona i de Tarragona, està adreçada als socis d’ACPRI i als professionals d’aquests temes i està oberta a tothom qui hi tingui interès.

El protocol al món local és més viu potser perquè ens ve dels temps més reculats però sobretot perquè ha estat pensat per persones en la litúrgia dels seus viures i l’escenari de l’Escola Industrial de la Ciutat Comtal és un exponent d’excepció d’aquesta proximitat i d’aquesta implicació en la formació, en les preocupacions i en el destí del nostre país i del nostre poble.

INSCRIPCIONS

 

Mostra els detalls

Data:
27/11/2013
Hora:
09:00 - 11:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Activitats ACPRI
Correu electrònic
acpri@acpri.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador