Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Esmorzars de Forquilla a Lleida

11/06/2016 / 10:30 - 12:30

p>El dissabte 11 de juny entre 2/4 d’11 i 2/4 d’1 del migdia tindrà lloc el primer ESMORZAR DE FORQUILLA a la demarcació LLEIDA, amb una xerrada-col·loqui amb la Carme Polo. Nascuda a la província de Lleida. Professora Oratòria i Comunicació personal a Esade i a la UdL. Especialista en gestió cultural. Col·laboradora d’"Els Matins" de TV3.

Cultura i Comunicació són els dos eixos al voltant dels quals es mou la seva vida professional. Els projectes en què treballa són reptes que busquen un objectiu comú: donar visibilitat i prestigi a alguna cosa o algú.

"Sense pretendre ser uns grans oradors, tots hauríem de conèixer les nostres fortaleses, per potenciar-les, alhora que hauríem de ser conscients de les nostres debilitats, per minimitzar-les i aprofitar al màxim les nostres capacitats en la nostra comunicació". Segons la Carme els valors que vénen del passat serveixen per consolidar el futur, en el Patrimoni Mundial. Les capacitats innates i adquirides serveixen per obtenir l’excel·lència en la comunicació.
 
La seva orientació professional està enfocada a destacar el millor de cada un.

El 2013 va iniciar una etapa com a col·laboradora en la tertúlia d’Els Matins, de TV3. Aquesta temporada té un nou repte: explicar en una secció quinzenal la importància de la comunicació no verbal i la necessitat de conèixer els nostres recursos a l’hora de comunicar amb el nostre entorn. I d’això mateix tindrem el plaer de parlar amb la Carme, de tu a tu, dissabte dia 11 de juny, a les 10.30 hores.

La representant de la demarcació, la Laura Sanchez-Llovet, organitza aquest acte i aprofitarà per fer la presentació oficial de l’Associació a la demarcació de les terres de Ponent.

Per a més informació lleida@acpri.cat

 

 

Details

Date:
11/06/2016
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:

Organizer

Activitats ACPRI
Email
acpri@acpri.cat
View Organizer Website

Las inscripciones están cerradas para este evento