Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Assemblees Generals ACPRI 2024

24 febrer / 09:30 18:00

El dissabte 24 de febrer se celebraran les Assemblees Generals Ordinària i Extraordinària de l’ACPRI 2024, que es duran a terme a Reus. A continuació us donem informació més detallada:

  • Les Assemblees tindran lloc al Saló Noble del Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona a Reus (C/ Llovera, 15), palau d’estil renaixentista que rep el nom de la família que el va fer construir a mitjans del segle XVIII al bell mig de la ciutat.
  • A les 9:30h s’obriran les portes i s’oferirà un esmorzar.
  • A les 10.15 h la presidenta de la Diputació de Tarragona, la Sra. Noemí Llauradó, ens donarà la benvinguda
  • L’Assemblea extraordinària començarà a les 10:30h i l’Assemblea ordinària començarà a les 10:45h.
  • A les 12:30h farem una visita guiada a “Reus modernista”, un recorregut a peu per la ciutat, que compta amb prop de 80 edificis catalogats i conformen un espectacular aparador de l’arquitectura modernista. Aquesta peça clau del patrimoni històric i artístic de Reus es pot gaudir, en la seva major part, en una agradable passejada. El recorregut començarà a la Plaça del Doctor Sabater i finalitzarà a la Prioral de Reus, amb la possibilitat de pujar dalt del campanar per gaudir de les vistes de la ciutat.
  • A les 14:30h començarà el dinar al Restaurant Museu del Vermut. Fent clic aquí podreu veure el menú. També hi ha opció per a persones celíaques aquí
  • A les 17:00h farem una visita guiada al Gaudí Centre Reus. El Gaudí Centre Reus és l’homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal. L’únic museu interactiu dedicat a la vida i a l’obra de l’universal arquitecte. Aquest modern espai amb 1200 m² d’exposició us  permetrà descobrir els secrets de la vida i l’obra de Gaudí i viure una experiència genial d’una forma amena, original i amb les últimes tecnologies expositives. L’Oficina de Turisme de Reus, a banda d’oferir dues activitats per als assistents a l’Assemblea de l’ACPRI, obsequiarà amb la polsera Visit Reus que permet gaudir de diferents activitats i visites del catàleg de Reus Promoció. La polsera Visit Reus és una oportunitat única per descobrir, explorar i conèixer de primera mà una part fonamental del patrimoni de la ciutat, permet accedir lliurement a cinc dels espais més importants i simbòlics de Reus: L’Institut Pere Mata, el Gaudí Centre Reus, La Prioral i el Campanar de Sant Pere, els museus de la ciutat i un tast de vermut a l’Estació Enològica, de la forma més fàcil i còmoda. Aquesta polsera té una caducitat de sis mesos.

  • A les 18:30h donarem per conclosa la jornada.

EN CAS QUE US QUEDEU AL DINAR ÉS IMPORTANT QUE ENS CONFIRMEU LA VOSTRA PRESÈNCIA ABANS DEL PROPER DIUMENGE 18 DE FEBRER.

INSCRIPCIÓ ASSEMBLEES GENERALS ACPRI 2024 -> AQUÍ

Què ens dieu? Ens veiem a l’Assemblea General de l’ACPRI 2024?