Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4t. Congrés Universitari de Protocol, Comunicació i Esdeveniments

12/03/2016 / 09:00 - 11:00

strong>“Building brand”
 
Els propers dies 10, 11 i 12 de març de 2016 se celebrarà al Saló d’Actes de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid, el IV Congrés Universitari de Protocol, Comunicació i Esdeveniments, promogut per les Universitats Complutense (departament de Periodisme), Rey Juan Carlos i Camilo José Cela, en col·laboració amb l’Institut Superior de Protocol i Esdeveniments (ISPE), International School Of Events Management and Comunication (ISEMCO) i l’Institut Mediterrani de Protocol (IMEP), centre adscrit a la Universitat Miguel Hernandez.
 
L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI), com a les 3 darreres edicions, recolza aquest congrés, conjuntament amb l’Associació Espanyola de Protocol (AEP), l’Associació de Protocol i Assessors de Comunicació de les Illes Balears i l’Associació de Tècnics de Protocol i Relacions Públiques i Institucionals de Galicia. També col·labora de forma especial Agències d’Esdeveniments Espanyoles Associades (AEVEA).
 
Aquest Congrés que amb la seva quarta edició arriba a la seva maduresa i obre les portes a la seva conversió en Congrés Internacional a partir de 2017, està adreçat a tots els sectors professionals relacionats amb el protocol i l’organització d’esdeveniments, però també a d’altres disciplines transversals com la Comunicació, el Màrqueting, la Publicitat i les Relacions Públiques, la Producció, el Dret, les Tècniques Audiovisuals, l’Escenografia, l’Interiorisme i les Arts Escèniques i Visuals. Interessa tant a professionals com a investigadors i estudiants d’aquestes disciplines.
 
 
Construir marca
 
Amb el reclam “Building Brand” es pretén cridar l’atenció i provocar el debat i la reflexió aobre la necessitat de construir una marca professional que aglutini allò que avui representa el conjunt dels professionals que desenvolupen la seva activitat al protocol oficial i institucional, a les relacions institucionals de les corporacions públiques i privades i als que ho fan a la indústria dels esdeveniments. Contruir marca és una manera de donar un pas més a la necessitat de consolidar una professió que genera una activitat a l’entorn del 10% del PIB mundial.
 
Aquesta quarta edició pretén consolidar a nivell social una vella reivindicació ja reconeguda a nivell oficial amb els estudis de grau: l’existència d’una professió qualificada que treballa en un sector productiu estratègic a la majoria de països.
 
 
Òrgan regulador de la Professió
 
El dijous 10 i el divendres 11 de març es dedicaran les sessions especifiques protagonitzades pels diferents ponents i el dissabte 12 de març a una fòrum-debat encaminat a la proposta de creació d’un òrgan regulador de la professió. Aquesta jornada es restringeix a les persones que acreditin la seva condició de professionals o representants dels mateixos.

 

PROGRAMA PROVISIONAL

INSCRIPCIONS
La inscripció és GRATUÏTA. Cal omplir l’imprés i enviar-lo per correu a secretaria@congresocomunicacionyeventos.com
A l’apartat Empresa indiqueu també entre parèntesis (ACPRI)

Details

Date:
12/03/2016
Time:
09:00 - 11:00
Event Category:

Organizer

Altres

Las inscripciones están cerradas para este evento