Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2n. Congres Internacional Protocol Contemporani

20/04/2016 / 09:00 - 11:00

EL GRUP D’INVESTIGACIÓ D’HISTÒRIA DEL PENSAMENT JURÍDICO-POLÍTIC (GIHPJ-P) de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) de Madrid, convoca el II Congres Internacional El Protocol Contemporani (CIEPC), coincidint amb les X Jornades sobre Protocol de la UNED, sota el lema “La imatge ritual del poder”. A la finalització de les mateixes (tarda del 22 d’abril) tindrà lloc el Fòrum d’investigadors i professors de Cerimonial i Protocol.
El protocol, en sentit ampli, com a conjunt de normes, usos i costums que determinen en ordre de celebració d’un determinado acte o esdeveniment, amb una finalitat eminentment comunicativa i relacionista, troba en el cerimonial un element i ordre ritual indispensable per l’assoliment dels seus propis objectius. En aquest Congrés ens centrem en aquest cerimonial que permet perpetuar la imatge ritual de les institucions públiques i privades, i per extensió del poder mate.
Hi haurà ponències plenàries d’especialistes convidats (45 minuts), ponències (30 minuts) i les tradicionals comunicacions (10-20 minuts exposició) que es rebin de cadascuna de les seccions programades. Aquest any s’inclou la possibilitat de presentar pòsters sobre qualsevol investigació en desenvolupament sobre les àrees temàtiques del Congrés. En comunicacions successives s’anirà ampliant la informació.

Lloc i dates
Del 20 al 22 d’abril de 2016
Saló d’Actes de l’edifici d’Humanitats de la UNED
Senda del Rey, 7 – 28040 Madrid
 

Inscripció

El preu inclou la matriculació, tota la documentació, diploma d’assistència i tres àpats.
Els assistents al Congrés rebran el corresponent Diploma d’Assistència.
En cas de formalitzar la seva inscripció en un tipus de matrícula amb descompte, haurà de presentar document acreditatiu de tal condició, haurà de presentar via email el document acreditatiu que justifiqui aquesta condició ajdolera@fundacion.uned.es.
Les baixes que es produeixin abans de l’1 febrer 2016 suposaran la devolució total de l’import. A partir d’aquesta data només es retornarà el 50% de la quantitat pagada. Una setmana abans de la realització de l’esdeveniment no hi haurà possibilitat de devolució.
Les Associacions que desitgin col·laborar en la difusió d’aquest esdeveniment hauran de contactar amb la directora del mateix Dolors del Mar Sánchez González.
Ha de fer un ingrés o transferència per l’import corresponent a la següent compte bancari, en què s’ha de fer constar OBLIGATÒRIAMENT el nom de l’alumne i la referència bancària del congrés en el resguard del pagament.

Banc Santander
SWIFT/BIC: BSCHESMM
c/c: ES45-0049-0001-59-2811481584
Referència bancària del congrés: 2PROC15

Cal enviar la còpia de l’ingrés o transferència (es pot fer per correu postal, fax o mail) a:
Fundación UNED – Secretaría de Cursos
II Congreso Internacional El Protocolo Contemporáneo
c/ Francisco de Rojas, 2 – 2º derecha
28010 Madrid
Teléfono: 91 386 72 76
Fax: 91 386 72 79
jdolera@fundacion.uned.es

Preus abans de l’1 de febrer de 2016

  Alumnes, ex-lumnes, professors
i personal de serveis de la UNED
Membre de les
associacions  col·laboradores
Ordinària
Preu 75 € 80 € 95 €

 

Preus des de l’1 de febrer de 2016 (inclòs)
Per als alumnes que es matriculin després de l’1 de febrer de 2016 els preus que s’aplicaran seran els de la següent taula.
 

 
 
Alumnes, ex-lumnes, professors
i personal de serveis de la UNED
Membre de les
associacions col·laboradores
Ordinària
Preu 95 € 100 € 115 €

 

INSCRIPCIÓ

Details

Date:
20/04/2016
Time:
09:00 - 11:00
Event Category:

Organizer

Altres

Las inscripciones están cerradas para este evento