Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1r. Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals

12/03/2010 / 09:00 - 11:00

p>Va adreçat a professionals del sector i a totes aquelles persones que, per la seva inquietud personal o professional desenvolupen la seva activitat a qualsevol dels diferents àmbits afectats per la comunicació.
En aquest Fòrum es reuniran destacats especialistes que tractaran de traslladar als assistents la seva experiència sobre la transcendent transformació que està experimentant el món del protocol i de les relacions institucionals en els darrers anys.
És una trobada per a conèixer diferents punts de vista, generar debats i presentar solucions i experiències a les qüestions que avui dia el protocol té sobre la taula i oferir eines que afavoreixin l’aplicació d’un protocol més actualitzat. Tot això, des d’una visió nova, que s’allunya d’aquella imatge del protocol clàssic, vinculat exclusivament al món oficial. Un protocol que s’estén com una autèntica necessitat en tots els camps i que contribueix avui a rendibilitzar els esforços de projecció de les institucions públiques i de les entitats privades.

“Estar en el present, amb un passat, sembrant un futur…”

INFORMACIÓ / INSCRIPCIONS

�� 934964507 (Sra. Lidia Sebastián)
�� formacio@acpri.cat
Inscripcions: clica al formulari online
Per a la formalització de la inscripció és necessari remetre una còpia del comprovant bancari per correu electrònic a formacio@acpri.cat.

FORMES DE PAGAMENT

Els pagaments de les inscripcions i del sopar oficial s’han de realitzar mitjançant transferència bancària al número 2081-0586-12-3300001781 de Caixa Penedès. A l’ingrés haurà de figurar el nom complet de l’assistent i s’indicarà coma referència "1r. Fòrum de Protocol"

 

 

 

 

Details

Date:
12/03/2010
Time:
09:00 - 11:00
Event Category:

Organizer

Activitats ACPRI
Email
acpri@acpri.cat
View Organizer Website

Las inscripciones están cerradas para este evento