Esmorzar de Forquilla amb Ramon Pujol


El dissabte 14 de novembre, es va celebrar en els salons de l’Hotel Colón de Barcelona la tercera edició dels Esmorzars de Forquilla, amb la presència de Ramón Pujol, ex director de Relacions Institucionals i cap de Protocol del F.C. Barcelona.

En el transcurs de l’Esmorzar Ramón Pujol ens va presentar d’una manera molt distesa, aspectes del tot desconeguts de la seva labor com a responsable de RR.II. i Protocol de l’Entitat.

Durant la seva presentació va posar l’accent en la importància del protocol tant en els actes esportius com en els extra esportius que porta a terme el Club en la seva activitat diària, dins i fora de les seves instal·lacions, en la importància del detall, en la professionalitat que s’ha de mostrar a tot moment i en com s’ha de tenir clar qui és qui i com ha de ser tractada cada persona a cada moment i circumstància.

Definitivament, d’una manera magistral i agradable, Ramón Pujol va aconseguir que l’audiència no fos conscient del temps transcorregut, deixant als assistents amb una sensació de que el temps havia passat volant, i que no hagués importat quedar-se durant més estona escoltant anècdotes, vivències i comentaris sobre el tema.

FOTOGRAFIES DE L’ESMORZAR