Escollits els X Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals 2018


El passat 28 de juny es va reunir a Barcelona el Jurat dels Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals per procedir a la deliberació i proclamació de Premiats per a les diferents categories entre les candidatures proposades en el primer quadrimestre d’aquest any.
 
El Premi a Persona Física va ser atorgat al Sr. Josep Canadell Armengol, per la seva trajectòria professional durant 50 anys ininterrompudament en el camp del protocol tant en el camp de l’Administració Local com Provincial de Tarragona.
 
El Premi a Entitat Pública o Privada ha estat destinat a l’organització del "Mobile World Capital Barcelona" per l’organització durant aquests anys d’un esdeveniment de primer nivell a la ciutat de Barcelona.
 
En relació a la nova categoria adoptada aquest any, Premi a l’Acció Internacional ha estat per al "Festival de Cinema de Sitges", que durant els seus 50 anys d’història ha arribat a consolidar-se com un dels premis més reconeguts d’Europa, així com ser el primer festival de cinema fantàstic del món.
 
Una altra categoria que s’havia de concedir aquest any, Distinció a la Innovació, el Jurat va decidir declarar-la deserta.
 
Els X Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals es lliuraran el proper dia 18 d’octubre de 2018 a les instal·lacions de l’Antiga Fàbrica Damm en el marc de la NIT de l’ACPRI 2018