Eleccions en l’Acadèmia Internacional de Protocol


Divendres passat 17 de novembre de 2023, es va complir el que s’estableix en l’article 25° dels Estatuts de l’AICP, mitjançant el qual es va triar per evident majoria per a un segon mandat 2023-2026 , a l’Acadèmica Butaca 7, ELIANE UBILLUS, per a continuar com a Presidenta de l’Acadèmia Internacional de Cerimonial i Protocol (AICP), amb seu al Brasil, òrgan especialitzat de l’Organització Internacional de Cerimonial i Protocol ( OICP). 


Abans de començar a difondre’s els resultats, la majoria dels Acadèmics no van escatimar esforç a pronunciar-se per un nou període de la brasilera Ubillus, que la gran majoria va triar per als pròxims tres anys. Convençuts que el més important és el missatge de la convivència i el diàleg, camí que ha demostrat amb el seu equip de treball en forma permanent i tirar endavant amb tots els compromisos aconseguint, entre altres, una presència internacional dins del marc del professionalisme en matèria de la recerca en les arts del Cerimonial i Protocol que avui dia és una ciència.


La reunió Electoral, dirigida pel Secretari General de l’AICP Acadèmica Butaca 4, HERMINIO GONZALEZ, va transcórrer amb normalitat desenvolupant-se en transparència i qui donés a conèixer els resultats per evident majoria de tots els Acadèmics que es van reunir via zoom representants dels diferents països agrupats en tan important institució que venç l’ombra.


Dins d’aquest consens, Eliane Ubillus, va saber llegir el clima de tan important reunió i el va interpretar molt millor al no presentar-se cap candidat a l’AICP, on ara haurà de treballar amb més afany en els seus projectes de treball. En la seva intervenció ja investida com a reelegida, va assegurar que “continuaré proposant l’oportunitat perquè la nova generació arribi a preparar-se per a un futur ja que necessitem professionals joves en la nostra organització. 

Redactor: Víctor Mendoza Coronat
Comunicador Social UCV. CNP 23782.
Individu de Número Butaca 20
de l’Acadèmia Internacional de 
Cerimonial i Protocol
Seu al Brasil