El conseller Saura, nomenat membre d’honor de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals


p>El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hble. Sr. Joan Saura, ha estat nomenat membre d’honor de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) “en reconeixement i en agraïment a la seva col·laboració i el seu suport” que el conseller ha donat a aquesta associació.

Joan Saura ha rebut la distinció -un títol, una maça i una insígnia- aquesta tarda a la seu del Departament, on ha rebut a la junta directiva de l’ACPRI, una associació que es va crear l’any 2007 i que aplega a més dos-cents professionals del protocol i les relacions institucionals de tot Catalunya.

Per la seva banda, el conseller ha agraït la distinció i la feina que està desenvolupant aquesta associació en defensa dels professionals que organitzen els actes i construeix dia a dia una professió fins ara poc reconeguda. També els ha encoratjat a continuar la seva tasca que facilita la interrelació institucional, tant en l’àmbit privat com públic, una tasca que el conseller ha qualificat de “indispensable”.

L’ACPRI havia distingit fins ara com a membres d’honor de l’associació al professor de la Universitat d’Oviedo Excm. Sr. Felio Vilarrubias, expert en protocol, i a l’ex-president de la Generalitat, Molt Hble. Sr. Jordi Pujol.