El 8 i 9 de juny fem el 3r. Forum de Protocol i Relacions Institucionals


strong>Els professionals del Protocol i les Relacions Institucionals de Catalunya s’aplegaran el proper divendres 8 i dissabte 9 de juny a la tercera edició del Fòrum que promou l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals, amb el lema “Eines per l’Eficiència”.
 
 
Ramon Moreno, diplomàtic, director general de la Casa Àsia serà l’encarregat de fer la conferència inaugural d’aquest tercer Fòrum el divendres 8 a 2/4 de 5 de la tarda i la cloenda serà a càrrec de Dídac Lee, conseller delegat d’Inspirit el dissabte 9 a les 12 del migdia.
 
 
Divendres també hi haurà una taula rodona sobre “Noves tecnologies aplicades a l’organització d’actes” amb Hèctor Gomis, coordinador de Gesprotocolo, Belen Sanchez, cap de protocol de la Universitat d’Alacant i Anna Santos, fundadora d’Eventosfera.
 
Pel dissabte serà el torn per la “Importància de la imatge personal a l’organització d’actes” a càrrec de l’Andrea Villalonga, i posteriorment en Joan Codol, director general de FOCUS parlarà sobre “Noves tecnologies en l’organització d’actes”.
 
 
Enguany arribem a la tercera edició del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals. I ho fem convençuts que ha de ser l’any de la confirmació del projecte, però també, i sobretot, l’any decisiu per encarar el futur amb il·lusió i optimisme. Són anys difícils per a tots, per a administracions públiques i per a empreses privades, però els que creiem en la feina del professional del Protocol i les Relacions Institucionals, veiem en el nostre ofici més necessari que mai. Ja en el present, però encara més en el futur, la nostra professió serà valorada pel que sigui capaç d’aportar a l’empresa, en termes de valor afegit, i per la capacitat de transmetre l’esperit democràtic i la responsabilitat que ha de guiar la tasca de les administracions. És, però, el nostre deure, saber adaptar-nos a les noves circumstàncies, fer de la nostra feina una disciplina eficient, d’acord amb el context sòcio-econòmic actual.

                    
És per això que en aquesta tercera edició del Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals centrem l’atenció en l’esfera instrumental. Coneixerem les eines que, molts cops sense saber-ho, ja tenim a l’abast. La tecnologia que sens dubte serà la gran protagonista de les relacions socials i laborals del futur, com ja ho son en bona mida del present.
 
Darrerament es parla de canvi de model productiu, de fer més amb menys, d’aprofitar cada recurs, cada minut del nostre temps. En definitiva es parla d’eficiència i optimització com a base laboral del nostre futur. I davant d’aquesta realitat, el nostre ofici hi té molt a aprendre, per poder tenir molt a dir. Eines, maneres de ser i de fer, que ens ajudaran a adquirir noves perspectives. Un any més, ens hem fixat l’horitzó de conquerir el demà canviant el present.